FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Episod incredibil petrecut la CFR » Cine l-a sabotat pe Edi Iordănescu: "L-a «lucrat» până a reușit să scape de el. Acum are din nou puterea!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 03 august 2018 08:59

Șefii CFR-ului i-ar fi comandat două schimbări lui Iordănescu la pauza meciului tur cu Malmo. Antrenorul a refuzat, ceea ce l-a scos din minți pe Iuliu Mureșan, care l-a ”lucrat” în fața patronului Varga.

Gazeta Sporturilor a scris, zilele trecute, că mazilirea lui Edi de la Cluj s-a făcut și sub influența lui Gigi Becali, cel care l-a "virusat" cu propriile opinii despre cum trebuie condus un club pe Nelu Varga, patronul din Gruia.

"Becali i-a spus că e fraier dacă lasă angajații să facă ce vor ei. «Trebuie să preiei tu conducerea, să se facă doar cum vrei tu, că altfel nu se poate la fotbal! Cum să conducă alții pe banii tăi?»", povestesc surse din club.

Au sunat telefoanele din lojă

Astăzi, ziarul publică un nou episod incredibil petrecut la Cluj, chiar în timpul meciului tur cu Malmo din Gruia. Imediat după golul marcat de suedezi după gafa lui Arlauskis, telefoanele colaboratorilor lui Edward ar fi sunat din lojă.

"Șefii echipei au pus mâna pe telefoane imediat după pauză, când echipa a ajuns la cabine și i-au ordonat schimbările lui Edi. Nu l-au sunat direct pe el, ci prin intermediari. Edward era la cabine și-a făcut o adevărată criză de nervi în momentul în care colaboratorii i-au transmis două mutări comandate de șefii echipei! «Să-și facă schimbările ei când o să aibă licența Pro!», ar fi răbufnit tehnicianul de 40 de ani, care nu a băgat în seamă mesajul conducerii.

Și Mureșan l-a lucrat!

Unul dintre oamenii care au stat la baza debarcării lui Edi a fost chiar președintele Iuliu Mureșan. Surse din echipă fac dezvăluiri în premieră pentru Gazetă.

"După ce-a câștigat Supercupa, Mureșan a coborât din lojă pe gazonul stadionului din Craiova și îl albise de la atâta pupat. L-a felicitat, l-a făcut cel mai mare antrenor, că o să facă superechipă împreună, că e mulțumit de cum joacă echipa și că are susținerea lui. Că e începutul unei colaborări excelente! Însă situația s-a schimbat radical după 1-1 în meciul cu FC Botoșani. Mureșan s-a dus peste Varga și a avut un cuvânt greu de spus în demiterea lui Iordănescu. L-a «lucrat» până a reușit să scape de el. Acum are din nou puterea", spun cei din Gruia.

Iar dezvăluirile din interiorul clubului cu privire la Mureșan s-au confirmat miercuri seară, când președintele a pus tunurile pe Edi: "S-a pierdut calificarea la meciul tur. Pierdem un meci într-un an şi ratăm calificarea. Faţă de meciul tur, e o diferenţă foarte mare şi am avut ocazii. În meciul de acasă nu am avut niciun şut pe spaţiul porţii, acum a fost cu totul alt joc, mult mai intens, de luptă şi nu mult a lipsit să ne putem califica".

"E naiv cine crede că latura sportivă a stat la bază plecării mele de la CFR. Am fost în locul potrivit la momentul nepotrivit!"
Edward Iordănescu, fost antrenor CFR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
870797579666969
Ernest Pap  •  04 August 2018, 10:00

N-am înțeles cine au fost cei doi jucători care a spus conducerea să-i bage în repriza a doua dar poate ar fi fost mai bine . În repriza 2-a s-a rupt jocul CFR-ului ...

rocky2
rocky2  •  03 August 2018, 19:58
Postat de silviu74 pe 03 August 2018, 17:41

A ieșit pe locul 2 datorită cooperativei anti Steaua din playoff !!!! Nu uita de meciurile amicale ale Viitorului cu Astra , Craiova și CFR ! CFR a luat titlul la un punct în fața Stelei dar te întreb dacă CFR juca în cupele europene iar steaua nu juca, cum ar fi fost ? Cât ar fi rezistat moșii cfr-ului cu 3 meciuri pe săptămână ???

Mosii cfr-ului au valoare spre deosebire de rebuturile aduse de cioban pe teancuri de bani! Trofeele (ne)castigate in ultimii 3 ani de puscarias sunt dovada!

catalin_cj
catalin_cj  •  03 August 2018, 18:55
Postat de silviu74 pe 03 August 2018, 17:42

A ieșit pe locul 2 datorită cooperativei anti Steaua din playoff !!!! Nu uita de meciurile amicale ale Viitorului cu Astra , Craiova și CFR ! CFR a luat titlul la un punct în fața Stelei dar te întreb dacă CFR juca în cupele europene iar steaua nu juca, cum ar fi fost ? Cât ar fi rezistat moșii cfr-ului cu 3 meciuri pe săptămână ???

Cooperativa unde? Sa îmi aduc aminte cum rupea Botoșani terenul cu CFR iar cu fcsb a făcut blaturi ascunse de transferul lui golofca? Sau cum a dat hațegan penalty pe tru Iași în minutul 85 în meciul cu CFR? Penalty inventat care i-a urcat pe fcsb pe locul 1?

Vezi toate comentariile (41)
Comentează
Close