FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

EXCLUSIV Erou și-n Ghencea, și-n Ștefan cel Mare! Un fost jucător al marilor rivale mizează și-a ales favorita

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2017 16:24

FCSB și Dinamo se vor duela azi, de la ora 20:30, în play-off Ligii 1. Meciul va fi în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

Andrei Cristea a marcat în Derby de România, atât în tricoul FCSB-ului, cât și în cel al lui Dinamo, a câștigat trofee cu ambele formații, iar acum este încă unul dintre atacanții care se remarcă în Liga 1.

Andrei Cristea, 32 de ani, este un spectator de la distanță al celui mai important meci din România și consideră că roș-albii se pot impune a patra oară la rând în derby.

2 campionatea câștigat Andrei cu FCSB (2005, 2006), contribuind decisiv victoria memorabilă a roș-albaștrilor cu Valencia (primăvara 2005)

Chestionat de Gazeta Sporturilor cu privire la un pronostic pentru partida de diseară, vârful celor de la Poli Iași a răspuns: "Cred că Dinamo se poate impune cu 2-1. Văd o victorie a lui Contra".

1 trofeuare cu Dinamo, Supercupa României în 2012. A contribuit în 2009 la Minunea de la Liberec a "câinilor", ultimul sezon când echipa a ajuns în grupele Europa League

Cristea a fost golgeter în Liga 1 în 2010, când juca în tricoul lui Dinamo.

Citește și: liveTEXT de la ora 20:30 » Derby de România: FCSB- Dinamo » Echipa de start a lui Contra: două surprize mari

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează