FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV FC Voluntari renunță la transferurile de la FCSB și se delimitează de Gigi Becali: „Nu are nicio implicare în aducerea lui Mihai Teja!”

Articol de - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2020 19:58

FC Voluntari s-a retras din licitația pentru jucătorii puși pe liber de Gigi Becali.

Ilfovenii vor să se delimiteze de influența patronului de la FCSB și să înlăture orice dubiu privind implicarea lui în numirea lui Mihai Teja.

FC Voluntari a fost la un pas să îi aducă pe Adi Popa (31 de ani), Claudiu Belu (26 de ani) și Thierry Moutinho (28 de ani) de la FCSB. Ultimele declarații ale lui Gigi Becali, conform căreia jucătorii sunt liberi să negocieze cu orice formație din Liga 1, i-a făcut pe ilfoveni să se răzgândească.

„Am urmărit ultimele declarații ale patronului de la FCSB. Vrem să spunem că nu mai suntem interesați de acești jucători, cel puțin nu în condițiile actuale. Puterea financiară a clubului nostru este sub cerințele patronului FCSB.

Odată cu respingerea acestui interes vrem să delimităm și numirea lui Mihai Teja de posibila implicare a lui Gigi Becali. Nu asta ne-a făcut să îl aducem, ci rezultatele pe care el le-a avut la ultimele 3 echipe. Până la urmă, el și la FCSB s-a bătut la titlu până pe finalul campionatului. Avem încredere în el, nu a fost nevoie de implicarea nimănui ca să vină aici”, a declarat Robert Gheorghe, membru în Consiliul de Administrație la FC Voluntari, pentru GSP.ro.

VIDEO // Gigi Becali, detalii despre transferuri

Vezi și: 

Lovitură pentru Gigi Becali » Avertismentul lui Iftime: „Contractul nu e semnat. I-am spus că pot pune condiția asta”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
10210601915503182
Codin Gheorghe  •  09 Ianuarie 2020, 11:29

Pai, ce facem cu articolul GSP de acum cateva zile? Cum adica v-ati inselat?. Ma mir ! Cred ca e prima oara. Apropo, da-ti banii inapoi pentru prostiile scrise?

andreidim2001
andreidim2001  •  09 Ianuarie 2020, 08:18

*** ***... nașului *** zice ca sunt ***. ***:))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mehighms
mehighms  •  09 Ianuarie 2020, 08:00
Postat de rooster_adevarat pe 08 Ianuarie 2020, 22:46

In traducere liberă, "ciobandante e șefu"

si tu esti o scursura!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează