FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV Flavius Stoican, discuție în culise cu Alexandru David: „L-am ajutat să pună antrenorul la Dinamo”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat duminica, 03 februarie 2019 18:51

Flavius Stoican (42 de ani) a dezvăluit discuția avută cu Alexandru David, președintele lui Dinamo, după victoria obținută de Poli Iași în turul acestui sezon, scor 1-0.

  • Dinamo - Poli Iași, ultimul meci al etapei cu numărul 22, se joacă luni, de la 20:00, liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

Întruntarea dintre Iași și Dinamo a însemnat ultimul meci al lui Florin Bratu pe banca dinamoviștilor.

„După acel meci am avut o discuție cu președintele David, însă am vorbit amical, nu s-a pus problema să mă angajeze pe mine. Pe lista lui erau Dan Alexa și Claudiu Niculescu. Eu am o relație apropiată cu David, un om foarte inteligent, care nu s-a băgat în problemele tehnice de la Dinamo, le-a dat mână liberă specialiștilor. 

Am vorbit mai mult despre cei doi de pe lista lui, mi-a cerut un sfat. Eu nu i-am zis «pune-l pe Niculescu!», nici «pune-l pe Alexa», doar i-am spus niște păreri despre fiecare. Mai departe, conducerea lui Dinamo a ales”, a declarat Stoican pentru GSP.ro. 

Vezi și: 

EXCLUSIV Gigi Becali nu a speriat toți antrenorii din Liga 1 » Un dinamovist declarat: „Niciodată să nu spui niciodată”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează