FOTBAL  »  Superliga  »  GEST

EXCLUSIV / FOTO » Unde a fost surprins, ieri, în București, Golofca, fotbalistul desființat de Becali

Golofca a post surprins ieri în momentul în care intra în curtea bisericii din Vitan +6   FOTO
Golofca a post surprins ieri în momentul în care intra în curtea bisericii din Vitan

Articol de - Publicat duminica, 15 octombrie 2017 09:00

Golofca a fost văzut ieri la o biserică din Vitan, rugându-se mai bine de 20 de minute la o icoană cu Sfânta Parascheva.  

Exclus din lot de patron și criticat dur de Nicolae Dică și de Mihai Stoica, Cătălin Golofca a profitat de ziua liberă primită de la club și a preferat să meargă să se roage la o biserică din zona Vitan. Mijlocașul de 27 de ani a fost singur la Biserica Foișor în cursul dimineții, chiar în timpul slujbei prilejuite de prăznuirea Sfântei Parascheva. Imaginile cu Cătălin au fost trimise pe adresa de mail a redacției de una dintre persoanele care erau în lăcașul de cult în momentul în care moldoveanul a ajuns acolo.

"A salutat pe toată lumea și a intrat sfios în biserică. A stat la Liturghie, apoi s-a pus în genunchi și s-a rugat mai bine de 20 de minute în fața altarului. A sărutat toate icoanele din biserică, s-a rugat în liniște și a cumpărat mai multe lumânări pe care le-a aprins într-o încăpere special amenajată în curte. Era abătut și supărat, a plecat gânditor", a explicat cel care a trimis imaginile redacției.

După ce-a părăsit biserica, Golofca a plecat spre casă, el locuind la doar câteva minute, într-un complex rezidențial de locuințe, Asmita Gardens, situat în apropierea intersecției dintre Calea Văcărești și Splaiul Unirii. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  16 Octombrie 2017, 06:33

comentarii de 2 lei, ca si articolul! ce face Golofca in timpul sau liber ca este treaba lui! dar fituica de impaturit guvizi face subiect si din mictionarea pescarusilor in mare!

deva1
deva1  •  15 Octombrie 2017, 20:34
Postat de idi53 pe 15 Octombrie 2017, 09:37

Si el crede ca daca a sarutat toate icoanele va fi ajutat ?

va fii ajutat , o sa vezi!ce o sa mai spui atunci....?

deva1
deva1  •  15 Octombrie 2017, 20:31

e foarte bine ca merge si se roaga acolo mai ales in zi de sarbatoare.Gheorghe Becali si Dica sa ia aminte Trebuie sa-i pimeasca inapoi de urgenta pe el si Denis. Dica si MM nu stiu sa se poarte cu ei!Sumudica Marius cum de l-a motivat pe Denis si pe altii in anii trecuti?poate ca Dica si Mm trebuie sa plece

Vezi toate comentariile (32)
Comentează