FOTBAL  »  Superliga  »  SSC FARUL

EXCLUSIV Gest fantastic al lui Hagi » A salvat SSC Farul după ultima decizie: totul va fi gratis!

Articol de - Publicat luni, 30 iulie 2018 18:25

Gică Hagi a salvat SSC Farul de la o situație delicată și a pus la dispoziția echipei suporterilor stadionul de la Ovidiu pentru a-și putea juca meciurile din Liga a 2-a pe arena centrala a Academiei.

SSC Farul se confruntă cu mari probleme financiare și până mâine la ora 14:00 trebuie să transmită Federației stadionul pe care va juca în Liga a 2-a. Până astăzi nu avea niciun stadion disponibil. O comisie a FRF a fost astăzi la arena Farul, însă nu a putut-o omologa din cauza stării în care a ajuns. În plus, niciun alt stadion din județ nu putea fi omologat pentru Liga a 2-a, în afară de cel al lui Hagi.

Astfel, singura speranță a venit de la "Rege", care a anunțat că va pune la dispoziția celor de la SSC Farul stadionul de la Ovidiu pentru a putea juca gratis în prima etapă, contra celor de la Timișoara.

"M-a sunat Hagi și mi-a spus că și-a dat acceptul ca SSC Farul să joace primul meci din Liga a 2-a, cel cu Timișoara, pe stadionul central din cadrul bazei Academiei Hagi. Am discutat telefonic și cu președintele Farului, Marcel Lică, și ne vom întâlni mâine pentru a pune la punct la toate detaliile tehnice.

Stadionul nostru e omologat de LPF pentru meciurile din Liga 1 și de FRF pentru Youth League și meciurile de juniori. Vom vedea ce trebuie să facem fiecare ca să fie omologat și pentru Liga a 2-a. Îl vom pune la dispoziție fără probleme", a declarat Paul Peniu, președintele Academiei Gheorghe Hagi.

Liga secundă - ETAPA 1 – 4 AUGUST 2018

ACS ENERGETICIANUL - CS LUCEAFĂRUL ORADEA
ASU POLITEHNICA TIMIŞOARA - AFC CHINDIA TÂRGOVIŞTE
AS FC UNIVERSITATEA CLUJ - FC METALOGLOBUS BUCUREŞTI
CS AEROSTAR BACĂU - CS PANDURII LIGNITUL TÂRGU JIU
FOTBAL CLUB ARGEŞ - CS BALOTEŞTI
ACS PETROLUL 52 PLOIEŞTI - CS SPORTUL SNAGOV SA
CS MIOVENI - ACS FC ACADEMICA CLINCENI
ASC DACO-GETICA BUCUREŞTI - AFC UTA ARAD
ASSCS FARUL CONSTANȚA - ACS POLI TIMIŞOARA
ACS DACIA UNIREA BRĂILA - AFC RIPENSIA TIMIŞOARA

Vezi AICI programul integral al ligii secunde!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (46)
gazistu
gazistu  •  31 Iulie 2018, 09:54

trebuie reconstruit in nou stadion imeds, in locul actualului FARul, si acolo sa joace toate echipele din CT.

bridges
bridges  •  31 Iulie 2018, 06:37

Farul e o denumire asociata cu orasul de la malul marii. La fel ca si Cazinoul au fost lasate sa moara singure. De smecherii din oras care in loc sa fie ei cei atacati de suporteri pt ca au praduit banul public tot pe Hagi l-au atacat, oare de ce? Pentru ca aceiasi smecheri i-au transformat si i-au manipulat in arma lor impotriva acestuia. Chiar le-a reusiot, la suporteri e simplu, cumperi 2-3 lideri si toata galeria este a ta, nu peste mult timp toti suporterii mai ales ca majoritatea-s tineri, usor de dus de nas.

ion.ionescu
ion.ionescu  •  31 Iulie 2018, 05:27
Postat de Abigail Laslas pe 31 Iulie 2018, 03:26

Bursebista oltean, really? Muhahahaaaaaa. Și pentru patriotardele tale cu iz comunist: Mihai Viteazul a fost abia al treilea care a unit tarile românești.

Aşa ai făcut şi când ai văzut girafa ? https://ro.wikipedia.org/wiki/Buri Până şi pe Internet sunt informaţii la îndemâna unora ca tine, care mai mult scriu decât citesc...Burii aveau sarcina să gestioneze şi să păzească ocnele de sare, pe vremuri o marfă mai scumpă ca aurul. Fără sare nu poate exista viaţă, nici măcar unii ca tine ! Neamul burilor era foarte important şi bogat iar Bur.e.bis.ta era şeful burilor. Pierd timpul cu tine făcând şcolarizare gratis !! Te iert dacă-mi spui cine au fost cei care au unit ţările româneşti înaintea lui Mihai Viteazu(l) !...

Vezi toate comentariile (46)
Comentează