FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali, dezarmat după CFR-Viitorul » Cum a comentat penalty-ul dictat de Colțescu

Gigi Becali // FOTO: Arhivă GSP
Gigi Becali // FOTO: Arhivă GSP

Articol de - Publicat joi, 02 mai 2019 11:00

Gigi Becali, patronul FCSB, are din ce în ce mai puține speranțe că echipa lui va reuși să câștige titlul, roș-albaștrii fiind acum la cinci lungimi în spatele liderului CFR Cluj, cu 3 etape înainte de finalul play-off-ului.  

Becali a mărturisit că aștepta o evoluție mai consistentă a lui Ianis Hagi în meciul CFR Cluj - Viitorul 3-1, arătându-și totodată nemulțumirea pentru penalty-ul controversat dictat de Sebastian Colțescu în favoarea ardelenilor. 

„Ce speranțe să mai am? Dumnezeu face, cât e posibil matematic. Dacă nu mai e posibil matematic, atunci «la revedere»! Dacă nu se dădea acel «11 metri» la mișto.... ăla nu e penalty, a fost dat total gratuit! Omrani dă în minge și apoi intră în adversar.

Dacă Ianis era în formă, le dădea 3-4! Eu în el mi-am pus baza, pe el am mizat, dar n-a fost în formă. Dacă Ianis era la nivel ridicat...”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro. 

CLASAMENT LIGA 1

clasament

PROGRAM CFR CLUJ (44P)

  • 6 mai: Astra (deplasare)
  • CSU Craiova (acasă)
  • FCSB (deplasare)

PROGRAM FCSB (39p)

  • 5 mai: CSU Craiova (deplasare)
  • Sepsi (deplasare)
  • CFR Cluj (acasă)

Vezi și: EXCLUSIV Gigi Becali și-a pierdut răbdarea după ultimele zvonuri: „Am milioane de euro în conturile clubului, cum să se întâmple asta?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (8)
remarque
remarque  •  02 Mai 2019, 18:42
Postat de martinpen pe 02 Mai 2019, 11:50

"Omrani dă în minge și apoi intră în adversar." Mai Gigi, dupa mintea ta, daca da in minge, apoi poate sa faca orice? Chiar si un pumn in gura?

:) o fi fost Omrani cel care a faultat. Bate-i nea Gigi pe franari daca poti! Ca mi s-a acrit si mie de impotenta si prostia voastra.

166519390404871
Cristian Gherasim  •  02 Mai 2019, 15:27

Printisorul e n forma doar în anumite meciuri....când vrea regele.

105662257060988
Eugen Qy  •  02 Mai 2019, 15:02
Postat de Marin Mihai pe 02 Mai 2019, 12:13

Ciocu mic evlaviosule,vina pentru situatia echipei o porti doar tu.Sa stii ca Dumnezeu,ca tot invoci divinitatea, nu bate cu parul,El bate si cu prostia care te inzestreaza,Chiar nu vrei sa inveti nimic? Cat timp te inconjori de lachei,culegi ce semeni.Revenind la durerea domniei voastre de la Cluj,mai bine ai revedea cate lovituri de 11 m a obtinut Tanase prin simulari si astfel vei tace.Ai bani,foarte bine,lasa atunci oameni devotati si pregatiti sa se ocupe de echipa si echipa va fi campioana!

CORECT ! Ce pacat ca nu sunt destui care sa ii spuna ASTA gebeului !!! Geaba va da salarii mari unor jucatori pe care apoi ii va distruge psihic ! Geaba se va inconjura de lachei si de yesmani.... DACA nu va ajunge la CUNOASTEREA ADEVARULUI nimic nu se va schimba la echipa lui !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează