FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali și-a pierdut răbdarea după ultimele zvonuri: „Am milioane de euro în conturile clubului, cum să se întâmple asta?”

Gigi Becali // FOTO: Arhivă GSP
Gigi Becali // FOTO: Arhivă GSP

Articol de - Publicat joi, 02 mai 2019 10:33

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a comentat informația publicată miercuri seara de TV Telekom Sport, conform căreia echipa pe care o finanțează nu-și va mai efectua stagiul de pregătire din vară în străinătate. 

Contactat de GSP.ro pentru a confirma sau infirma informația, finanțatorul FCSB a avut o reacție categorică:

„Nu avem 100.000 de euro? Dacă ceva e negru, nu poți să spui că e alb. Am milioane de euro în cont la club, cum să nu fac cantonament? Nu mai are rost să mă enervez pentru orice nebunie. Un cantonament costă 60-70.000 de euro, noi nici nu-l plătim, se face din publicitate. Noi plătim doar avionul.

Sunt echipe mari care ne cheamă acolo și plătesc bani pentru a juca cu noi. Costă 50.000 de euro un cantonament, cât două salarii ale lui Rusescu Gigi Becali pentru GSP.ro

În ultimii 15 ani, a devenit o tradiție ca FCSB să efectueze în străinătate stagiile de pregătire.

Olanda, Turcia sau Spania sunt doar trei dintre cele mai frecventate zone alese de roș-albaștri pentru cantonamente. 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
dragos_chiva
dragos_chiva  •  02 Mai 2019, 21:05

Mă deranjează foarte mult metamorfoza jurnalistului de sport în zvoner sau răspândac (după caz). Ca la majoritatea practicanților acestei meserii din afara zonei sportive zvonul, bârfa ajung să fie componente tot mai importante ale știrii sportive, încât ele pot uneori ocupa planul principal și se pot constitui ele singure într-o știre . Numai un jurnalist care este mai atent la bârfă și la zvon decât la sursele oficiale de informații din sport putea concepe enormitatea că FCSB e consemnată să stea în țară pe perioada pregătirilor. "Doar o vorbă să-ți mai spun...".

2297168580404123
Radu Zainescu  •  02 Mai 2019, 16:46

Tot respectul pentru domnul GB si pentru atitudinea cu care abordeaza aceasta situatie dificila.GB-eroul fotbalului romanesc, singurul care mai tine steagul sus.

ticbis
ticbis  •  02 Mai 2019, 13:53
Postat de martinpen pe 02 Mai 2019, 11:05

citez:"...Olanda, Turcia sau Spania sunt doar trei dintre cele mai freceventate zone alese de roș-albaștri pentru cantonamente. " Pai in alte locatii nu au mai fost, de ce formulati "...doar trei locatii" ca sa creati impresia ca au fost in mai multe?

Ca sa se mire prostii ca tine...:)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează