FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Gigi Becali îl enervează pe Reghe » Patronul Stelei a dat peste cap planurile antrenorului

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 12:43

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă pas cu pas culisele negocierilor dintre Marica și Steaua și cum Gigi Becali i-a stricat planurile lui Reghe.

Comportamentul patronului, care s-a grăbit să anunțe achiziții neperfectate, i-a dat peste cap planurile antrenorului. Reghecampf se întîlnise cu Marica miercuri dimineață, iar atacantul i-a spus "Îți dau răspunsul final în cîteva zile".

Ciprian nu a mai apucat să răspundă, pentru că Becali a intervenit seara la DigiSport: "90% e luat Marica, mai las 10 la sută doar pentru semnarea actelor. Gata, luăm campionatul, că nouă doar marcatorul ne mai lipsea! Steliștii îi vor pupa mîna la semafor lui Ciprian!".

Fotbalistul în vîrstă de 30 de ani le-a transmis altceva steliștilor, iar Gigi a înțeles că e departe să se fi rezolvat afacerea. "Cred că a picat, fiindcă am așteptat un răspuns care n-a mai venit. Probabil că vrea să plece la vreun club din Vest", a spus Becali ieri, la DigiSport.

În ediția tipărită sau în varianta digitală poți citi întreg și poți afla ce alte transferuri anunțate de Becali nu s-au realizat și cum a încercat Reghe sa îl convingă pe Marica să vină la Steaua.

Alte subiecte exclusiv print de azi: 

» Decalogul "cîinilor": cum i-a readus Rednic pe roș-albi în lupta pentru titlu în 10 pași

» Cătălin Munteanu, acum prim-vicepreședinte AFAN, despre jucătorii din Liga 1 care pariază: "Riscă enorm în fața unei mafii"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
1421125318197171
Anatoli Karpov Șahist  •  08 Ianuarie 2016, 18:47

Papagali

grandetorito
grandetorito  •  08 Ianuarie 2016, 17:02
Postat de gerulozaurus pe 08 Ianuarie 2016, 17:00

mai pe Romaneste, *** Mache :))

Cauta alte posibile transferuri... sau pune bazele unui nou centru de copii si juniori :))))))))))))))))))))

grandetorito
grandetorito  •  08 Ianuarie 2016, 17:02
Postat de gerulozaurus pe 08 Ianuarie 2016, 16:58

iar avem mah poza asta cu Mache cand se uita fix adanc in palma? care-i faza cu poza asta ca mereu cand vorbiti de Reghe bagati poza asta, desi Reghe e in plan secund, huh :)

Eu cred ca citeste viitorul semnaturilor lui Marica si Budaescu! :))

Vezi toate comentariile (39)
Comentează