FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV / Hagi va anunta ca ramine antrenor la Steaua. El va tine o scurta declaratie de presa, fara a accepta intrebari din partea jurnalistilor!

Articol de GSP - Publicat marti, 21 august 2007 00:00

La ora 17:30, Gheorghe Hagi a pogramat o conferinta de presa in care va vorbi pentru prima data despre acuzatiile violente lansate impotriva sa de Gigi Becali. Gazeta Sporturilor va anunta in premiera ce va spune Hagi. Regele va declara in mod clar ca nu va demisiona si va continua sa fie antrenorul Stelei in ciuda faptului ca Becali i-a impus anumiti jucatori in echipa. Dupa conferinta de presa, Hagi va conduce antrenamentul, la care nu vor participa 4 dintre cei 5 jucatori care s-au plins lui Gigi Becali de metodele lui de la sedintele de pregatire, Radoi, Goian, Petre Marin si Dica fiind la echipa nationala.

Ramineti pe www.gsp.ro pentru a afla in continuare detalii, dar si pentru a urmari live declaratiile lui Hagi din timpul conferintei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează