FOTBAL  »  Superliga  »  COMITETUL EXECUTIV LA DNA

EXCLUSIV Iată DOVADA că Mircea Sandu e urmărit penal pentru excluderea Craiovei! Află ce daune cere Mititelu

Mircea Sandu e acuzat de abuz in serviciu contra intereselor personale, abuz in serviciu contra intereselor publice si pentru faptul ca a sustras un bun legal sechestrat!
Mircea Sandu e acuzat de abuz in serviciu contra intereselor personale, abuz in serviciu contra intereselor publice si pentru faptul ca a sustras un bun legal sechestrat!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2011 16:24

Gsp.ro a intrat în posesia rezoluţiei de urmărire penală a membrilor Comitetului Executiv al FRF care au votat excluderea Universităţii Craiova din fotbal! Ei au fost învinuiţi de abuz în serviciu.

Actul, redactat de procurorii DNA, explică pe larg învinuirile aduse lui Mircea Sandu, Mitică Dragomir şi celorlalţi 10 membri din CEx.

Cele 19 pagini încep cu expunerea reclamaţiei făcute de gruparea olteană, care cere FRF şi LPF daune de 50 de milioane de euro!

Apoi sînt prezentate toate erorile de procedură pe care DNA le pune în cîrca oamenilor din FRF. Iată-le pe cele mai importante:

- Comitetul Executiv a decis excluderea provizorie a Craiovei, decizie care, conform Statutului votat în mai 2011, este executorie şi are efect imediat, chiar înainte de validarea hotărîrii în Adunarea Generală. DNA spune însă că statutul invocat de FRF nu era în vigoare!

- Excluderea Craiovei s-a făcut invocîndu-se încălcarea gravă a Statutului FRF, dar nu s-a detaliat şi motivat ce anume încălcări s-au comis şi în ce constă gravitatea acestora

- Motivarea prin faptul că U Craiova ar fi acţionat Federaţia în instanţă nu stă în picioare, clubul se judecă doar cu Victor Piţurcă

- Legea spune că trebuie garantat dreptul la apărare, cu stabilirea căilor de atac împotriva sancţiunilor aplicate. Craiova nu a avut parte de aşa ceva

- Referitor la faptul că 39 de jucători ai Craiovei au fost declaraţi liberi de contract, DNA spune că "stingerea raporturilor juridice dintre U Craiova şi fotbalişti prin voinţa arbitrară a unui terţ străin de raporturile juridice dintre părţi reprezintă o gravă încălcare a drepturilor şi libertăţilor persoanei, o limitare a dreptului de a apela la justiţie şi a dreptului de apărare, acţiune făcută cu ştiinţă şi în mod deliberat"

- Prin încălcarea gravă, cu ştiinţă, a atribuţiilor şi însărcinărilor primite, reprezentanţii FRF şi LPF au produs clubului U Craiova un prejudiciu de peste un milion de euro, cu dobîndirea de avantaje patrimoniale pentru sine sau pentru alţii. Invocarea unor presiuni exercitate de către forurile fotbalistice internaţionale este un simplu subterfugiu pentru atenuarea acţiunilor neconforme legii.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (102)
alb_pur
alb_pur  •  27 Octombrie 2011, 00:32

JOS MAFIA!

blu3_li0n
blu3_li0n  •  27 Octombrie 2011, 00:19
Postat de robotzel pe 26 Octombrie 2011, 21:34

Adica dupa DNA legea suna asa. Eu cu inca 1000 de echipe ne afiliem la o federatie sportiva. In regulamentul Federatiei spune ca ne supunem deciziilor acesteia si ca nu ne adresam instantelor civile DECAT DUPA CE AM EPUIZAT toate caile pe calea sportiva (daca nu imi convenea nu ma afiliam; nu sunt obligat sa fac asta). Insa pentru ca eu ma cred mai smecher (fata de alte echipe care au respectat mereu deciziile sportive) ma hotarasc sa atac in instanta o decizie, FARA A APELA LA TOATE CAILE SPORTIVE (ex.:TAS). Conform DNA eu am dreptate iar atunci cand am semnat nu conteaza ce am semnat pentru ca nu vrea nici DNA si nici eu nu vreau. Corect?????

cand o sa pricepeti la TAS sau unde mai sunt cai sportive, te judeci doar pe linie sportiva la DNA te judeci pentru coruptie si abuzuri ce treaba are una cu alta? tu daca ma bati la sah ma pot duce la TAS, dar daca imi furi un pion de pe tabla de sah ma duc cu tine la DNA

blu3_li0n
blu3_li0n  •  27 Octombrie 2011, 00:16
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

va raspund la amandoi si tie si aluia cu 50 mititelu nu a lansat niciun pret cele 50 milioane sunt daune minime pentru un singur prejudiciu

Vezi toate comentariile (102)
Comentează
Close