FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Interviu eveniment cu Viorel Hizo! » 3 poveşti superamuzante! Lupu şi soba, "Balerinul" şi omul care l-a ţinut pe Ronaldinho

Articol de GSP - Publicat marti, 20 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 20 ianuarie 2015 14:17

Viorel Hizo a oferit un interviu eveniment în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor în care a vorbit despre cele două momente cînd Copos a decis în locul lui: stingerea nocturnei cu PSG şi retragerea echipei de pe gazon, la Braşov. Interviul complet este şi pe platforma Gazeta Digitală

Fostul antrenor  a povestit şi 3 episoade amuzante în interviul exclusiv acordat Gazetei!

"Dulăul" a explicat cum l-a adus pe Dănuţ Lupu la Rapid: "În '94, toată lumea îmi spunea să nu-l iau pe Dănuţ. "Te legi la cap, ai înnebunit!". Însă mie îmi plac jucătorii cu personalitate. Şi am insistat pentru Lupu, care venea după povestea urîtă din Grecia şi avea vreo 85 de kilograme.

Era într-o joi, ultima zi de mercato, iar la restaurantul "Select", sub presiunea timpului, stăteam eu, Copos, Mircea Pascu, Lupu, Stelea şi fraţii Becali. Acolo i-am zis aşa lui Lupu: "Băi, Dane, vezi soba aia verde din colţ?! Dacă eu spun că e albă, e albă, clar?! Dacă tu spui că e verde, te leg de ea şi dau cu maşina peste tine! Ai înţeles?". Victor a intervenit atunci: "Lasă, bă, că te ascultă!""

Hizo l-a lăudat pe Daniel Chiriţă pentru modul în care l-a marcat pe Ronaldinho şi crede că l-ar vinde şi acum pentru o sumă foarte bună: "Dacă fac un DVD cu Daniel Chiriţă la meciul cu PSG, cînd l-a ţinut dumnezeieşte pe Ronaldinho, îl vînd şi acum cu un milion de euro dacă nu pun pe înregistrare data partidei". :D

Fostul antrenor a explicat că nu vrea să mai antreneze pentru a petrece cît mai mult timp alături de cei 4 nepoţi ai săi, dar unul dintre ei "a făcut de rîs toată familia" :D

"Am patru nepoţi. Cîte doi de la Doru şi de la Dana, copiii mei. Cel mare, Adrian, are 16 ani, e arbitru, a terminat şcoala în februarie anul trecut. I-am spus că pot doar să-l învăţ, nu să-l fac eu arbitru! Asta o face dacă are calităţi, pe munca lui. Stau zilnic cu gura pe el.

Cînd mai e un meci din Champions League ne uităm, analizăm deciziile brigăzii, îi explic, îl întreb ce crede. Bogdan are 14 ani, e portar la Voinţa. Victor, 9 ani, joacă tenis, iar mezinul Mircea are 6 ani, e-n clasa pregătitoare şi ne-a făcut de rîs toată familia. :-) E cu dansurile! " Balerinul"", a mai spus Hizo.

Interviul complet cu Viorel Hizo poate fi citit pe platforma Gazeta Digitală. Tehnicianul îl acuză în termeni duri pe George Copos.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
secundul
secundul  •  20 Ianuarie 2015, 16:55
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Lucescu, Olaroiu, Petrescu si Reghecampf. Dar Hizo merita si el un anume respect desi Vasluiul pe alocuri nu a jucat foarte combinativ si n-a avut posesie, nici tactic n-a jucat asa bine. Cred ca se putea mult mai mult.

brancusi
brancusi  •  20 Ianuarie 2015, 16:07

Doamne,cat umor!Daca n-as stii ca suntem pe pagina mazetei,as fi jurat ca-s Academia Catavencu,nu alta!

octavianus
octavianus  •  20 Ianuarie 2015, 14:34

Respect Dle. Hizo, si sa va aduca nepotii numai bucurii. Pentru mine ati fost unul din antrenorii preferati la Rapid dar si in prima liga indiferent de echipa antrenata., o mana de fier dar un suflet mare in spatele "dulaului" perceput de multa lume. Multa sanatate !!! FZR si Doamne ajuta.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close