FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

EXCLUSIV Junior Morais nu vrea să joace în meciul cu FCSB! Cum a reacționat Șumudică

Articol de - Publicat miercuri, 03 mai 2017 13:01

Astra și FCSB se vor duela luni într-un meci cu mare încărcătură în lupta la titlu, iar Marius Șumudică are mari probleme de lot.

Junior Morais, fundașul stânga care a semnat deja cu FCSB, a vorbit astăzi cu antrenorul celor de la Astra și i-a transmis că ar fi mai bine să nu joace contra formației roș-albastre pentru a nu apărea suspiciuni asupra evoluției sale.

Contactat de GSP.RO, Șumudică a anunțat că nu va conta pe brazilianul de 30 ani.

"Trebuie să înțeleg. Nu este pregătit 100% mental și de aceea nu va fi luat în calcul pentru meci. Vreau să vă asigur că voi juca și vom juca pe teren, corect, în acest final de sezon. Avem un renume de apărat, câștigat în 2015, când am fost corecți în lupta la titlu", a spus Șumudică pentru GSP.RO.

Un astfel de moment a avut loc și în sezonul regulat, în meciul Astra - FCSB, 1-0. Atunci, Denis Alibec, care deja semnase cu echipa lui Becali, nu a fost folosit de Șumudică.

Ar trebui să joace Junior Morais în meciul cu FCSB?

DA
NU

Astăzi se va da verdictul în procesul în care Morais i-a dat în judecată pe cei de la Astra, care susțineau că există o clauză în contractul jucătorului prin care înțelegerea se va prelungi automat la finalul sezonului.

  • Astra - FCSB se joacă luni, de la ora 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (64)
robert1205
robert1205  •  03 Mai 2017, 22:16

Junior Morais o viitoare rezerva la Steaua MOMIT de GIGI. Un profesionist !?!?! RUSINE ba Morais.

sadiku
sadiku  •  03 Mai 2017, 17:18
Postat de jim_raynor pe 03 Mai 2017, 16:20

o spune palnie care mananca pizza in zilele de sarbatoare...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

896192190498051
Adi Mitrea  •  03 Mai 2017, 16:31

John milne fcsbIst frustrat si altora ca tine CIOCU MIC.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează