FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

EXCLUSIV La mila "Regelui" » Gest fantastic al lui Gică Hagi față de un jucător care e accidentat de aproape 6 luni și revine abia în toamnă

Articol de - Publicat luni, 04 iunie 2018 10:51

Vi-l mai amintiți pe spaniolul Dani Lopez? E jucătorul Viitorului și are titlul de campion al României în CV! Dar n-a mai jucat niciun minut pentru echipa lui Hagi din 17 decembrie 2017. De atunci au trecut 5 luni și 19 zile în care mijlocașul de 26 ani a stat accidentat după ce s-a rupt la schi!

În vacanța de iarnă s-a dus la munte, a schiat, încălcând regulamentul de ordine interioară al echipei. Atunci a suferit o ruptură musculară, iar la reunire nu a spus nimic despre problemele pe care le avea.

A plecat în cantonament în Turcia și inevitabilul s-a produs în timpul primelor ședințe de pregătire: ruptura musculară a recidivat și a avut nevoie de operație de urgență la coapsă.

Intervenția chirurgicală a avut loc în februarie, iar de atunci spaniolul n-a pus piciorul pe minge. Și nici nu-l va pune prea curând! "Stă de mai bine de cinci luni și urmează un program de pregătire separat față de restul echipei.

El a ascuns accidentarea pe care a suferit-o, iar ruptura musculară a fost destul de urâtă. Are nevoie de mult timp pentru refacere, mai durează până revine. Din estimările noastre, până în septembrie-octombrie nu are nicio șansă să joace", spun surse medicale din cadrul echipei. Deci aproape 10 luni de inactivitate!

I-au prelungit contractul

Adus în iunie 2016 din Cipru, de la Doxa Katokopias, lui Lopez i-a expirat contractul în urmă cu 4 zile. Aflat într-o situație disperată, mijlocașul a avut o discuție cu Hagi despre viitorul său, despre problemele pe care le are și l-a rugat pe "Rege" să-l ajute, să nu renunțe la el. Și a primit un ajutor nesperat: i s-a prelungit contractul și salariul i-a fost mărit!

"A existat o discuție și Gică a zis să-l ajutăm, să-i întindem o mână de ajutor, să nu-l lăsăm așa. I-am prelungit contractul pentru încă un an, cu posibilitatea de prelungire pe încă două sezoane. Am decis să-l sprijinim chiar dacă e accidentat de luni bune și va mai dura până să apară pe teren. Sperăm ca prin septembrie să revină.

L-am ajutat, așa cum am făcut și cu Casap imediat după ce-a suferit acea accidentare urâtă. Viitorul își respectă jucătorii care trec prin momente delicate", a comentat Zoli Iasko, directorul sportiv al clubului de pe litoral. 

18 meciuria bifat Lopez pentru Viitorul în sezonul încheiat de Liga 1, în 17 a fost titular, în 13 intregralist, nu a marcat niciun gol și n-a dat nicio pasă decisivă pentru echipa lui Hagi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
bazileon
bazileon  •  04 Iunie 2018, 16:31

Sancta simplicitas! Tot asa de filantrop a fost si cu Manea.

dergiu
dergiu  •  04 Iunie 2018, 14:15

Jos pălăria, domnule Hagi !

1805328579706816
Cornel Bubau  •  04 Iunie 2018, 13:54

Hai, baieti, nimeni nimic referitor la ,,omenie"?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează