FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Le e frică de o nouă Bunică! Steliștii au transformat Voluntari în noua Gloria Buzău, dar vor să evite drama din 2007!

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2016 00:48

Ziarul Gazeta Sporturilor de sâmbătă analizează modul în care Steaua și-a dezvoltat o enclavă la Voluntari. Alcenat a fost al 5-lea fotbalist roș-albastru care a semnat cu nou-promovata, joi a plecat tot acolo și Chitoșcă.

Toţi șase aparţin în continuare de clubul lui Becali, sunt doar împrumutaţi în Ilfov. Cedaţi pentru restul acestui sezon, cu condiţia să nu evolueze în partida directă.

Subiectul a stârnit controverse în ultimele zile, iar Gazeta de astăzi publică detalii despre transferurile făcute între cele două echipe. Cine achită contractele, care sunt condițiile de joc și de ce se teme Steaua, totul numai în ediția tipărită a Gazetei de astăzi, dar și pe platforma Gazeta Digitală!

Tot EXCLUSIV PRINT:

Steaua a adunat mai mult de o echipă de jucători internaţionali și salarii cum nu au mai existat în România în ultimii 8 ani

Colecționarul. Gabriel Enache, pasionat de mașini scumpe, ceasuri de lux și parfumuri fine

Cele mai tari cote ale zilei! Azi sunt zeci de meciuri, află ponturile din Gazeta de sâmbătă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
neaga1900
neaga1900  •  20 Februarie 2016, 17:10

Moda asta in care jucatorul imprumutat nu poate juca impotriva propiei echipe se poarta de catre echipe mari, cu pretentii si e normal. Cum un jucator al tau sa joace contra ta si cel mai rau sa te faca sa pierzi. Practic pierde inclusiv jucatorul respectiv. Bunica nu era al Stelei,. e deja putin diferit.... Ca Becali il ajuta cu bani pe patronul de acolo e deja altceva....Nu mai spun, ca Bunica a tras " o pasa" de fapt, dar portarul Stelei de atunci...dormea!

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  20 Februarie 2016, 12:52
Postat de merace pe 20 Februarie 2016, 10:37

Eu credeam ca Steaua se teme sa nu mai pateasca la fel ca in 1986 cu Barcelona, cand nu a reusit sa marcheze deloc in 120 de minute! :D hahaha

Mama ce te mai oftica asta cu Barcelona din 1986!!!

manutd.steaua
manutd.steaua  •  20 Februarie 2016, 12:06

sunteti tampiti ma??cum sa joace aia impotriva echipei lor??ei sunt doar imprumutati,ce naiba e asa de greu?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează