FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

EXCLUSIV LPF cere FRF să se implice în scandalurile dintre arbitri și antrenorii din Liga 1

Articol de - Publicat marti, 01 octombrie 2019 13:23

Liga Profesionistă de Fotbal cere Federației să se implice direct în a lua măsuri în ceea ce privește comportamentul arbitrilor față de antrenori și de jucători în timpul meciurilor.

„Constatând escaladarea unor conflicte între arbitri și reprezentanții unor cluburi din liga 1, solicităm public FRF să ia toate măsurile pentru a asigura instruirea corespunzătoare a arbitrilor, astfel încât aceștia să asigure o mai bună gestionare a situațiilor potențial conflictuale din timpul meciurilor de fotbal.  

Reamintim pe această cale că principalii protagoniști ai jocului de fotbal trebuie să rămână jucătorii și antrenorii, iar publicul trebuie să se bucure de spectacolul sportiv oferit de aceștia, și nu de polemicile generate de conflictele tot mai dese dintre arbitri și antrenori, petrecute atât pe terenul de joc și la marginea spațiului tehnic, cât și pe tunelurile stadioanelor. 

De altfel, aceste din urmă dispute verbale, purtate departe de camerele de filmare, nu permit în niciun caz transparența și verificarea susținerilor părților implicate, motiv pentru care soluțiile pronunțate de comisiile federale ajung să fie puse la îndoială, poate chiar în mod nejustificat”, se arată într-o poziție a LPF intrată în posesia Gazetei.

Reacția Ligii Profesioniste de Fotbal vine în contextul în care în ultimele etape arbitrii din Liga 1 au avut tot mai multe conflicte cu antrenorii.

Ultimele incidente de acest fel

Istvan Kovacs i-a spus „dispari” lui Florinel Coman. Detalii AICI

Istvan Kovacs în conflict cu Edward Iordănescu (Gaz Metan). Detalii AICI!

Adrian Comănescu în conflict cu Gică Hagi (Viitorul). Detalii AICI!

Sebastian Colțescu în conflict cu Dan Petrescu (CFR Cluj). Detalii AICI!

Citește și

Victor Pițurcă îl avertizează pe Bancu după scandalul de rasism: „Dacă e adevărat, eu nu trec ușor peste așa ceva!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează