FOTBAL  »  Superliga  »  BLATURI

EXCLUSIV Mititelu face mărturii șocante despre blaturile din Liga 1 » Cine e patronul care a venit la Slatina să-l convingă să aranjeze un meci: "Mi-a oferit 500.000 de euro ca să ia un punct"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2016 13:21

Adrian Mititelu face dezvăluiri şocante într-un interviu acordat în exclusivitate Gazetei Sporturilor. 

Fostul patron al Universităţii Craiova spune că a primit mai multe oferte de a blătui meciuri, "inclusiv de la Borcea", însă le-a refuzat pe toate. Acesta detaliază cum Gheorghe Ștefan i-a oferit bani pentru a face blat.

"Eu și Dinel Staicu am fost singurii care n-am făcut blaturi. În schimb, Ilinca, Nețoiu au făcut nenorociri.

Chiar Borcea mi-a propus. Și Becali mi-a propus în direct la TV. Acum nu pot da detalii, dar eu vă spun adevărul. Gheorghe Ștefan de la Ceahlăul m-a înnebunit. Mi-a oferit 500.000 de euro într-o noapte să ia un punct atunci când l-am băgat în "B". "Pinalti" a venit până la Slatina cu geanta plină de bani. Mi-a dat 99 de apeluri într-o noapte.

Mi-am dat seama de ce mă cheamă, m-am întâlnit cu el doar așa, din bun-simț.

Când mi-a propus Borcea, i-am spus că nu merge. Am și martori. I-am zis că facem orice, însă nu vând meciuri și nu le dau fotbaliști dinamoviștilor", dezvăluie Mititelu pentru Gazeta Sporturilor.

Despre ce meci vorbește Mititelu

În ultima etapă din sezonul 2007-2008, Ceahlăul urma să joace în Bănie. Pentru a evita retrogradarea, nemțenii aveau nevoie de un punct. Până la urmă, oltenii au câștigat cu 3-2 la capătul unui meci dramatic.

Rusmir a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 14, dar până la pauză a fost 2-1 în favoarea Universității grație unei duble a lui Dina (26 și 42). Același Rusmir a egalat cu 20 de minute înainte de final, însă fundașul Pecha a înscris în propria poartă în minutul 85, gol care a trimis Ceahlăul în "B". Deși a pierdut categoric cu Steaua, scor 0-5, Gloria Buzău a rămas în Liga 1 cu 37 de puncte, în timp ce moldovenii au rămas cu 36.

Interviul integral poate fi citit în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe Gazeta Digitală. Află din ziar de care e legătura dintre cea mai mare gafă a lui Mititelu și Laurenţiu Reghecampf.

Tot azi exclusiv print: 

» EXCLUSIV Declarații halucinante ale lui Vali Crețu, fotbalist suspectat că a fost "blat" cu Steaua! Se autopropune la roș-albaștri!

» Steaua joacă-n pierdere în Europa: cifre crunte înaintea meciului cu Zurich!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  18 Octombrie 2016, 21:50

daca e adevarat,fuguta la dna,lasa vrajelile baaaaaaaaa

leualb
leualb  •  18 Octombrie 2016, 20:21

Dar cfr cât ți-adat la meciul jucat la Severin când era 2-0 la pauză și au câștigat ei cu scorul de 3-2 ???

aldo_m
aldo_m  •  18 Octombrie 2016, 20:19

craiova are o trupa frumoasa si un antrenor priceput daca e lasata de arbitri chiar poate castiga campionatul da gigi da cu banu

Vezi toate comentariile (25)
Comentează