FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Momente incredibile la finalul derby-ului » Un stelist, "umilit" în vestiarul dinamovist! A plecat cu tricoul rivalei, după înfrângere

Articol de GSP - Publicat marti, 02 mai 2017 18:20

Dinamo s-a impus în cel de-al 170-lea Derby de România, scor 2-1, după ce Sergiu Hanca a reușit să înscrie două goluri de la punctul cu var, iar FCSB a marcat prin Pleașcă.

Reporterii Gazetei prezenți la stadion au fost martorii unui eveniment care a avut loc la finalul partidei de pe Arena Națională, la mai bine de 45 de minute de la fluierul final al arbitrului Ovidiu Hațegan.

După ce echipele au intrat la cabine și-au discutat cu reprezentații posturilor deținătoare de drepturi, fotbaliștii s-au îndreptat spre autocare, aflate în curtea Arenei Naționale.

Înainte de a ajunge la autocar, Harlem Gnohere a decis să meargă în vestiarul lui Dinamo, însă acesta nu a fost lăsat de oamenii de securitate angajați de clubul din Ștefan cel Mare.

"Hei, hei! Lăsați-l pe «Bizon» să meargă! E fostul lor coleg, cum să nu-l lăsăm", a fost mesajul transmis de Bogdan Bălănescu, secretarul general al lui Dinamo, care i-a deschis drumul lui Eddy spre foștii lui colegi.

Acesta a intrat în vestiarul "câinilor" moment în care toți cei prezenți în cabină au început să râdă zgomotos de atacantul de 29 de ani! L-au udat cu apă și l-au dat afară din vestiar, dar distracția a continuat pe culoarul din dreptul vestiarului.

Mai mulți dinamoviști i-au sărit în spate, iar Cerniauskas, Romera și Palici, i-au dat prietenește câteva palme peste față și peste ceafă.

După ce-au discutat preț de câteva minute, Antun i-a dat tricoul din derby fostului său coleg, pe care acesta l-a îndesat în rucsac. Apoi, francezul a plecat spre autocar însoțit de Claude Dielna, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi. 

În ianuarie 2017, Harlem Gnohere, a decis să plece de la Dinamo și să semneze cu FCSB, Gigi Becali plătind 200.000 de euro în schimbul transferului acestuia.

25 de minute 
a jucat Harlem Gnohere în meciul de luni seară de pe Arena Națională, fiind introdus în teren de Laurențiu Reghecampf în minutul 71

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
corectu
corectu  •  03 Mai 2017, 08:00

Mai bine ramanea in vestiarul dinamovistiilor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  02 Mai 2017, 20:27

Gnohere asta ar fi in stare sa ceara inapoi la Dinamo in vara cand liceul Eliade o sa devina mai spatios in vacanta elevilor.

mariuss72
mariuss72  •  02 Mai 2017, 20:20

Foarte tare, e super ca nu-si poarta ranchiuna, mai ales dupa asa meci.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează