FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Mutu reacționează după declarațiile făcute de Porumboiu: "Să fie atent"

Articol de - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2016 15:28

Adrian Porumboiu l-a criticat azi pe Steliano Filip, fundașul lui Dinamo, despre care a spus că "are numai ifose". Vezi detalii.

Contactat de GSP.ro, managerul general al lui Dinamo, Adrian Mutu consideră că fostul mare arbitru român, Adrian Porumboiu, a greșit când l-a criticat pe fundașul stânga al "naționalei", Steliano Filip.

- Domnule Mutu, ce părere aveți despre declarația lui Adrian Porumboiu cum că Steliano Filip se crede mai bun decât Messi?
- Domul Porumboiu este un personaj important în fotbalul românesc şi are tot respectul meu, dar şi al clubului Dinamo. Problema este că, la fel ca noi, îl respectă şi restul oamenilor din acest fenomen.

- De ce e o problemă?
- Pentru că ține toată lumea cont de spusele sale. Tocmai de aceea, atunci când împărtăşeşte o părere pe care o are despre un jucător cred că ar trebui să fie mai atent pentru că îi poate aduce un deserviciu şi jucătorului şi în cazul acesta, echipei naţionale.

- Deserviciu?
- Da! Eu am o relație foarte bună cu domnul Porumboiu și consider că era mai bine să mă sune pe mine și să îmi spună în privat părerea lui despre Filip pentru că Stelu este foarte tânăr şi poate să fie uşor influenţat de astfel de păreri negative. Poate avea o scădere de respect de sine şi mai ales înaintea unui meci capital ca cel cu Polonia, să aibă un randament mai scăzut decât cel normal.

- Deci n-are dreptate Porumboiu?
- Din punctul meu de vedere, domnul Porumboiu nu l-a evaluat pe Stelu la adevărata lui valoare şi nu cred că mă înşel când spun acest lucru aşa cum nu s-au înşelat nici cei doi selecţioneri care l-au convocat pe Filip până acum, domnul Christoph Daum şi Domnul Anghel Iordănescu

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
cobra_z
cobra_z  •  10 Noiembrie 2016, 14:58

mutule stai in banca ta fiindca steliano asta are chiar numai figuri in cap...nu trebuie sa faci parte din fenomen sa-ti dai seama ca datorita psihicului lui rebel si increzut in sine calitatile fizice nu se fac remarcate decat foarte rar...uneori critica e constructiva , iar cine nu o accepta nu progreseaza deloc

steaua1986forever
steaua1986forever  •  10 Noiembrie 2016, 08:54

"Stelul" lui Mutu (si idolul dinamovistilor) este undeva foarte aproape de linia intre normal și anormal daca i se va face o testare serioasa. Sigur, are sanse sa fie putin si sub linie. De vina sunt oamenii care l-au promovat pana la nivelul asta, el in mod normal nu trebuia sa ajungă fotbalist profesionist. ...

andrei.f
andrei.f  •  09 Noiembrie 2016, 20:14

Faptul că Filip are foarte multe cartonaşe, şi galbene şi roşii, spune totul despre "valoarea" lui !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează