FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA 3-2

EXCLUSIV Pini Zahavi explică de ce a venit la derby-ul FCSB - CS U Craiova: „Îl aduc pe Neymar în România :)”

Pini Zahavi, primul din dreapta
Pini Zahavi, primul din dreapta

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2019 23:58

Controversatul impresar Pini Zahavi a fost pe Arena Națională la meciul FCSB - CS U Craiova 3-2, fiind adus la meci de Giovanni Becali. 

Israelianul, care e impresarul lui Neymar, starul lui PSG, a glumit atunci când jurnaliștii Gazetei l-au întrebat pe acesta care e adevăratul motiv pentru care a venit în România la meci: „Am venit pentru a-l aduce pe Neymar jr. să joace în România. Glumesc, sunt aici pentru afaceri”, a declarat Pini Zahavi, în exclusivitate pentru GSP.ro.


*Pini Zahavi primul din dreapta,, la intrarea pe Arena Națională, alături de tatăl lui Neymar și de Giovanni Becali

Pini Zahavi e israelian, printre oamenii cei mai influenți din fotbal, implicat și în transferul lui Neymar de la Barcelona la PSG. I-a mai reprezentat, printre alții, pe Carlos Tevez și pe Gonzalo Higuain, pe care l-a adus din Argentina la Real Madrid printr-un artificiu care a implicat un minuscul club elvețian, Locarno, din eșalonul secund. 

Vezi și: FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // Gigi Becali a răbufnit la miezul nopții: „Am cerut arbitri străini, altfel n-avem șanse la titlu!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
vladut12
vladut12  •  01 Aprilie 2019, 09:47
Postat de new_philips pe 01 Aprilie 2019, 09:05

cand o societate nou infiintata (2003) evolueaza direct in prima liga, foloseste ilegal insemnele si denumirea clubului steaua timp de 10 ani si nu pateste absolut nimic, pentru un om de bun simt e normal sa fii frustrat.

Lasa ca e mai Steaua aia infiintati in 2017 care joaca in liga 4!

gerularupeimana
gerularupeimana  •  01 Aprilie 2019, 09:40

Nu ai dreptate. Becali a preluat Steaua ilegal si ar trebui sa faca puscarie impreuna cu toti cei care au fost in cardasie cu el, adica ministru, generali etc, iar clubul sa-i fie confiscat si repatriat la armata. Dar Becali a preluat intreaga echipa care era in prima divizie si a avut continuitate pana in prezent, deci fcsb este Steaua, iar echipa armatei din liga a patra este o clona.

new_philips
new_philips  •  01 Aprilie 2019, 09:05
Postat de ang3ldev1l pe 01 Aprilie 2019, 04:00

Uite mai jos si frustratii, tot de grija FCSB-ului mor, indiferent de articol sau subiect. Proasta specie acesti miaunamo-***

cand o societate nou infiintata (2003) evolueaza direct in prima liga, foloseste ilegal insemnele si denumirea clubului steaua timp de 10 ani si nu pateste absolut nimic, pentru un om de bun simt e normal sa fii frustrat.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează