FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Plecări pe bandă rulantă la un club de Liga 1! Au fost rezolvați 5, iar altuia i-a fost propusă rezilierea

Articol de - Publicat miercuri, 05 septembrie 2018 20:33

FC Voluntari a căutat să-și curețe lotul înaintea terminării perioadei de mercato. Dacă la începutul verii antrenorul avea mari probleme, lotul fiind prea mic, acum situația s-a aglomerat și ilfovenii au fost nevoiți să mute rapid. 

Sursele Gazetei anunță că Mircea Leasă (fundaș dreapta - 19 ani) și Cosmin Achim (fundaș central - 22 de ani) au fost împrumutați la Energeticianul.

De asemenea, Bogdan Szijj (mijlocaș de 19 ani) s-a întors la CSM Reșița, club de la care a fost adus. În afara lui Virgil Drăghia, care a fost trimis la Rapid, ilfovenii au mai rezolvat câteva mutări.

Nemulțumiți de randamentul său oficialii au rezolvat și plecarea lui Wallace da Silva la Dunărea Călărași. În plus, lui Alfonso Artabe i-a fost reziliat contractul, în timp ce lui Ivan Zgrablici i-a fost propusă rezilierea înțelegerii.

Cantonament la Cheile Grădiștei

FC Voluntari pregătește următorul meci de campionat în cantonament, la Cheile Grădiștei, unde au ajuns și ultimele achiziții, Igor Armaș și Gabi Iancu. De asemenea, revenit de la Călărași, Ionuț Balaur se află și el alături de echipa lui Dinu Todoran.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
mosvasile
mosvasile  •  06 Septembrie 2018, 08:53

Bine,bine,da pe Andone de ce-l mai tzin?L-a "rugat"GG pe finu Pandele?

fibra
fibra  •  05 Septembrie 2018, 23:53

În concluzie managerul Andone a lucrat "excepțional ".

merace
merace  •  05 Septembrie 2018, 21:41
Postat de dora pe 05 Septembrie 2018, 21:00

Antrenor si fotbalisti adevarati cand vor aduce cei de la Voluntari ?

Probabil cand Voluntari va fi un adevarat club de fotbal, nu un satelit al altor cluburi mai mari din capitala! :D

Vezi toate comentariile (4)
Comentează