FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV Primarul Mihai Chirica detaliază planul de la Poli Iași: „Trebuia să rup odată această imagine a clubului”

Articol de - Publicat joi, 16 ianuarie 2020 18:13

Primarul Mihai Chirica vrea să „rupă” vechea imagine a clubului Poli Iași și să-l facă atractiv pentru mediul de afaceri. Primul pas, aducerea lui Ciprian Paraschiv, directorul de dezvoltare de la FRF. Actualul boss va fi retrogradat.

Așa cum anunța recent în exclusivitate pentru Gazetă, primarul Mihai Chirica schimbă Politehnica din temelii. Și a început din birouri. Ieri a anunțat înlocuirea președintelui executiv Adrian Ambrosie cu directorul de dezvoltare al FRF, Ciprian Paraschiv, începând cu data de 1 februarie. 

Chirica spune ce se întâmplă cu Ambrosie

Ambrosie? „Adrian are două soluții. Să continue ca vicepreședinte, urmând să-și coordoneze pașii cu Paraschiv. Va fi ca un antrenor secund. Sau în Comitetul Director, alături de oameni noi, progresiști”, a precizat Chirica pentru Gazetă.

Ceea ce înseamnă că actualii membri ai CD, în frunte cu președintele Leonida Antohi, vor trebui să le facă loc altora, ce urmează a fi desemnați. 

Convingerea primarului este că „acest club a cărat după el un bagaj de lucruri mult prea vechi și mult prea pline de sarcini ale fostelor conduceri din Primăria Iașiului, ceea ce l-a făcut neatractiv pentru mediul de afaceri. Am considerat că trebuie să rup o dată această imagine și să ne apucăm să reconstruim imaginea unui club de liga întâi care vrea să rămână emblematic pentru reconstrucția fotbalului românesc”. 

Chirica intenționează să se ocupe „în continuare de Academie, iar noua conducere de performanța din Liga 1. Și să interferăm numai acolo unde avem nevoie unul de altul. Nu să ne împiedicăm în sarcini”. 

„La Poli e foarte mult de muncă și noua conducere trebuie să se apuce imediat de treabă. Din fața porții și până-n cele mai mici unghere ale fotbalului ieșean”
- Mihai Chirica, primarul Iașiului 

„Heleșteanu? Nu mi-am schimbat punctul de vedere. N-am văzut o contribuție a dânsului în perioada lui Teja. Va fi evaluat și vom lua o decizie cât de curând” 
- Mihai Chirica, primarul Iașiului 

Vezi și:

Poli Iași și-a schimbat președintele » Cine vine alături de Mircea Rednic: „Va relansa viața fotbalistică în oraș”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
2415535895378468
Ion Dascalu  •  17 Ianuarie 2020, 17:42

Buna seara, d-le Chirica deja ai plecat gresit, dumneata nu esti om de fotbal. Ca sa revin la articolul de mai sus, gresesti in a mentine la club nonvalori, Ambrosie nu a dat dovada ca este om de fotbal, mentii un CD ,,de paie,, angajeaza juristi priceputi si lasa i sa perfecteze contracte favorabile ambelor parti si nu cu clauze oneroase . Helesteanu inca este util clubului .Vinde clubul de fotbal oamenilor de afaceri si nu mai intervine in administrarea clubului sau daca iti mentii mucitorii pentru serviciile la nivelul clubului plateste i . Primaria trebuie sa primeasca o chirie modica, nu impovara investitorul . In ce priveste salarizarea si premierea jucatorilor sa apartina investitorului, stimularea o face daca exista performanta, fiind in sarcina investitorului. Dar de ce imi bat eu capul, exemple sunt de unde ar trebui luate.Sa auzim de bine.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  16 Ianuarie 2020, 20:18

Chirica cu Rednic nu faci performanta ci bani ptr fam lui !

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  16 Ianuarie 2020, 18:37

Don Chirica, cand a venit Rednic la Craiova si Dinamo zicea ca ia titlul si s-a ales praful.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează