FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV "Prizonierul" de la Dinamo iese din nou la atac: "E imposibil să joc bine când primesc 5 minute la 10 etape" » Ce spune de clauza dintre Dinamo și Vasile Șiman

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 13:23

Ionuț Șerban, fotbalistul "prizonier" de la Dinamo, a oferit o nouă reacție în care își manifestă nemulțumirile vizavi de situația ingrată în care se află la echipa alb-roșie. 

"Toată lumea mă întreabă de Vasile Șiman, dar eu nu am nicio treabă cu Șiman, eu am contract cu Dinamo și punct. Clauzele sunt între Dinamo și Sportul, ce vină am eu?

Sper să ies cât mai repede din această situație, am să încerc să mai vorbesc cu conducerea și să găsesc o variantă pentru a juca fotbal. Poate atunci când am intrat nu am fost sută la sută din ce pot, dar e imposibil să joci bine când primești cinci minute o dată la zece etape", a declarat Ionuț Șerban, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Șerban a venit la Dinamo în 2013, de la Sportul, iar Vasile Șiman a introdus o clauză specială. Dacă jucătorul va deveni liber de contract sau dacă va fi vândut, dinamoviștii vor trebui să-i dea lui Șiman 1 milion de euro. Astfel, singura variantă pentru ca Dinamo să nu achite această sumă este să-i prelungească în mod constant contractul!!

Citește și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
147259629210475
Valentin Onea  •  12 Ianuarie 2018, 08:07

Pacat de copilul asta, ca avea talent. Dar Siman l-a tratat ca pe un sclav. Pacat ca Dinamo a pus botul.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  12 Ianuarie 2018, 01:25

liru liru

calinescu_
calinescu_  •  11 Ianuarie 2018, 16:26

SERBAN ARE POTENTIAL , PACAT CA N-AM AVUT ANTRENORI .....!!!!!SERBAN E MAI UTIL LA MIJLOC DE 100 DE ORI DECAT NASCIMENTO .....!!!!! DAR CINE SA VADA ASTA????????? CONTRA ????????? MIRIUTZA ??????????

Vezi toate comentariile (6)
Comentează