FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

VIDEO EXCLUSIV Probleme serioase la FC Botoșani! Valeriu Iftime e îngrijorat: „Lotul se poate dezmembra! E posibil ca jucătorii să nu mai revină în România, e o zăpăceală generală”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2020 09:49

Valeriu Iftime (59 de ani), finanțatorul lui FC Botoșani, a vorbit în această dimineață, la GSP Live, despre efectele coronavirusului și repercusiunile întreruperii Ligii 1 asupra echipei sale.

Omul de afaceri e îngrijorat că jucătorii străini de la Botoșani ar putea lua decizia să părăsească definitiv România în perioada următoare. 

„N-am niște elemente clare pentru a măsura impactul asupra clubului. Vor fi urmări cu adâncă rezonanță în ceea ce privește imaginea clubului, bugetul. Vorbeam cu jucătorii, mulți vor să plece acasă. 

S-ar putea să nu mai dorească să revină în România, unde avem probleme cu coronavirusul. Lotul meu se poate dezmembra din cauza unui eveniment de acest gen. Ce fac cu jucătorii? Îi trimit acasă, îi țin aici? 

După ce s-a întrerupt campionatul, a fost o stare de zăpăceală generală. Jucătorii rămân aici până luni. Cu românii pot discuta foarte ușor, dar e foarte curios ce se va întâmpla cu străinii mei. Am argentinieni, am croați”, a mărturisit Valeriu Iftime, la GSP Live. 

  • Ringier România a luat măsuri preventive pentru angajați. Pentru a respecta recomandările specialiștilor în sănătate publică, dar și ultimele decizii din Comitetul Național pentru Situații de Urgență anunțate după creșterea numărului de cazuri de coronavirus, a fost luată și decizia de suspendare a emisiunii GSP LIVE în formatul care presupunea deplasarea angajaților pentru transmiterea ei din redacție. 
  • Rămânem însă aproape de publicul nostru și încercam să fim in continuare la fel de prezenți cu știri, discuții, dezbateri despre evenimentele din sport.

VIDEO // Ce a făcut Valeriu Iftime după ce a câștigat primul milion de lei: „Ne-am izbit cu mașina în primul stâlp”

Vezi și: 

EXCLUSIV Justin Ștefan, secretarul general al LPF, noi detalii despre suspendarea Ligii 1: „Voi încerca să am o discuție cu Raed Arafat” + estimări privind pierderile financiare

VIDEO Valeriu Iftime, dezvăluire memorabilă! Din ce a făcut primul milion: „Imediat, de bucurie, m-am izbit cu mașina de primul stâlp”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  13 Martie 2020, 15:10
Postat de chris_bu67 pe 13 Martie 2020, 13:36

trimite-i la fcsb !

Ei, na! N-ai auzit că la FC D 1948 SA 70% din jucători au salarii mai mari decât la FCSB? Iar patronu-i un dulce, le cântă la pian înainte și după meciuri. Chiar și-n playout...

vendredi13
vendredi13  •  13 Martie 2020, 15:08

Nu mai găsește alții ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

yonkers
yonkers  •  13 Martie 2020, 14:30
Postat de Claude SH pe 13 Martie 2020, 14:26

Dacă se amână Euro, atunci nu mai vad nici un rost sa menții încurcate echipele doua săptămâni. Lasă-le pana în 15 mai libere, jucătorii își iau vacanța o luna, ai la dispoziție alte doua săptămâni pentru cantonament, apoi mergi cu forte proaspete în cupele europene. Oricum va dura 3-4 săptămâni pana minimaliza acest coronavirus

3-4 saptamani ?!!! Esti optimist! Cred ca tot anul este ratat....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează