FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV RADIO GSP Renzo Rossi, atac la fostul antrenor: "Rapidul a deraiat pe vremea lui Răzvan!"

Renzo Rossi a fost manager al Rapidului. +1   FOTO
Renzo Rossi a fost manager al Rapidului.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 11 decembrie 2012 21:16

Fostul manager giuleştean Renzo Rossi consideră că Lucescu jr. a greşit aducînd mulţi fotbalişti pe contracte fabuloase.

Invitat ieri la Radio GSP Live, Renzo Rossi a vorbit toată emisiunea despre situaţia critică în care se găseşte clubul din Grant. Italianul care a fost manager sportiv al rapidiştilor în mandatul lui Sabău a pus tunurile pe George Copos, dar mai ales pe Răzvan Lucescu.

"I-am dat în scris lui Copos că se va ajunge aici. A fost permanent prost sfătuit de apropiaţii lui. L-am tot avertizat, dar nu mă credea. Încă din vara lui 2011 i-am zis că dacă nu intervine la timp va sfîrşi rău. Păcat, pentru că el a făcut mereu eforturi incredibile să salveze financiar clubul, fie s-a împrumutat, fie a apelat la tot felul de şmecherii", a explicat Rossi.

Apoi, Renzo l-a apărat pe Constantin Zotta şi l-a luat în colimator pe fostul selecţioner: "Zotta e ultimul vinovat. Înaintea lui au fost alţii care au avut condiţii optime şi bani, însă n-au făcut nici o performanţă. «Trenul» a deraiat pe vremea lui Răzvan Lucescu! De fapt, antrenorii cu nume au încurcat Rapidul. Au forţat cu jucători aduşi pe contracte uriaşe, au promis cupe şi campionate, dar au plecat şi au lăsat clubul într-o situaţie fără ieşire".

Au predat puterea
După ce a admis cererea giuleştenilor de a iniţia procedura de insolvenţă, ieri, Tribunalul Bucureşti a desemnat-o pe Cristina Andronache drept administrator judiciar. Începînd de astăzi, aceasta va fi cea care va semna pentru orice decizie a clubului din Grant. Fără semnătura ei, nu se va mai face nici o plată, indiferent de sumă!

Jucători aduşi la solicitarea lui Lucescu jr
Nume: Salariu anual
Oros: 90.000 euro
Burcă: 120.000 euro
Alexa: 170.000 euro
I. Apostol: 200.000 euro
Teixeira: 200.000 euro
Surdu: 250.000 euro
Deac: 300.000 euro*
- Rapidul suporta jumătate din contractul jucătorului, cealaltă jumătate fiind achitată de Schalke

"Şi suporterii au partea lor de vină, intervin prea mult în viaţa clubului. Dar o fac pentru că nu există o conducere puternică" (Renzo Rossi, ex-manager Rapid)

"Garantez că dacă Sabău nu era schimbat, Rapidul se afla mult mai sus în clasament. Din păcate, cantonamentul ratat din Scoţia şi-a pus amprenta pe evoluţia ulterioară a echipei" (Renzo Rossi, ex-manager Rapid)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
qzoom
qzoom  •  12 Decembrie 2012, 12:57

Zotta, fura si cand nu era la raped...fura pt raped ! Dc la dat afara pe voma ? pt ca la prins cu mana in traista !

sorineldobre
sorineldobre  •  12 Decembrie 2012, 11:14

de acord ca deraiajul a inceput pe timpul si din cauza lui Lucescu cel mic .

alegzander19
alegzander19  •  12 Decembrie 2012, 10:25

Suporterii stelisti chiar au zis mersi cand Rapid i-a luat pe Surdu si Apostol. Toata lumea stia cum mimeaza fotbalul pe salari imense. Toate lumea radea si tipa cand Becali a impus acel plafon de 120k salariu, ca pe asemenea salarii cica nu se poate face performanta. Uite ca Steaua se descurca bine desi bugetul de salarii este mai mic fata de CFR, Vaslui, Dinamo sau Rapid!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close