LIGA 1  ·  CONFLICT

EXCLUSIV Radu Mazăre: "Acest fotbalist a vrut să mă calce cu skijetul. Îl dau în judecată pentru tentativă de omor"

Radu Mazăre, foto: Mediafax
Radu Mazăre, foto: Mediafax

Luni, 12 August 2013

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a reacţionat pentru GSP.ro vizavi de acuzele aduse de atacantul Petrolului, Youness Hamza, care susţine că gărzile de corp ale edilului l-au bătut zdravăn.

"Un băiat, care ulterior am aflat că ar fi fotbalist, se plimba cu skijetul total aiurea şi a intrat în mine, după care a început să mă înjure. După aceea a continuat să mă insulte şi să încerce să mă calce cu acel skijet. Eu mă plimbam liniştit cu zmeul şi a venit acest descreierat să dea peste mine!

Cum vă imaginaţi că aş fi putut să-l lovesc eu, cu un zmeu, pe el, care avea cai putere sub el?! Aştept să vină avocata şi voi face plîngere împotriva acestui Hamza şi îl voi da în judecată pentru tentativă de omor. Am 30 de martori, printre care salvamarii.

Am aflat, ulterior, că mai devreme, neştiind să se plimbe cu acest skijet, era să lovească un copil. E exact ca şi cum tu ai fi cu bicicleta, eu te lovesc cu maşina şi după aceea tot eu mă plîng!", a explicat Mazăre.

Radu Mazăre susţine că nu ştie dacă Hamza a fost agresat de bodyguarzii săi: "Domnule, eu nu sînt un tip agresiv. Eu ascultam muzică, mă plimbam liniştit pe mare cu acel zmeu (nr. disciplina se numeşte kitesurfing, foto). După acest incident eu am continuat să mă plimb cu zmeul, nu ştiu dacă a fost bătut sau ce a făcut el ulterior. Este chiar tupeist acest băiat şi n-ar fi rău să plece din ţară. Nu poţi să vii într-o ţară străină şi să faci ce vrei tu, să dai peste oameni că nu ştii să stăpîneşti un skijet!

Mă gîndesc să interzic accesul la skijet pentru că acest băiat e un pericol şi aţi văzut accidentele tragice înregistrate de-a lungul timpului".Ludovic Orban a demis-o pe Lia Olguţa! Reacţia incredibilă a deputatei PSD

Libertatea

Comentarii (182)

dash.berlin  •  15 Octombrie 2013, 01:49
Postat de pro_hamza pe 12 August 2013, 19:43

0241488105 este numarul de telefon la care in mod normal ar trebui sa raspunda Mazare cand este la birou. Succes !

vezi sa nu raspunda el la nr ala ...

dash.berlin  •  15 Octombrie 2013, 01:48
Postat de mihaienache pe 13 August 2013, 05:08

daca nu il rata pe mazare hamza ajungea erou national !!!!!

:)))))))

dash.berlin  •  15 Octombrie 2013, 01:48
Postat de cataxxl pe 13 August 2013, 13:17

radu mazare daca esti asa tare dc nu te pui cu mafia din galati

de ce-i la galati bre? :)

Vezi toate comentariile (182)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
16:00 Tenis, ATP

Turneul Campionilor

Digi 2
18:00 Baschet F

România - Danemarca

Digi 2
19:00 Handbal M

Zagreb - Celje

Digi 4
Program TV complet

Liga 1