FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Răscoală la FCSB! Jucătorul Anamariei s-a săturat de umilințe și vrea să plece: "Nu e posibil așa ceva la un asemenea club" » Atac la Reghecampf

Articol de - Publicat luni, 10 iulie 2017 12:57

Dan Popescu (29 de ani), fundașul stânga al celor de la FCSB, s-a săturat să mai îndure umilințele la care e supus la formația roș-albastră și s-a plâns apropiaților că vrea să plece.

Fotbalistul transferat de la ACS Poli Timișoara în vara lui 2016 n-a fost luat de Dică în cele două cantonamente ale roș-albaștrilor din acest an și surse din anturajul echipei spun că nici clubul n-a luat legătura cu el, deși mai are doi ani de contract cu FCSB.

"Nimeni de la Steaua nu l-a sunat. Habar nu are care e situația lui. Cred că era normal să-l sune cineva de la club și să-i spună ce se întâmplă cu el. Nu e posibil așa ceva la ditamai clubul ca Steaua", a reacționat unul dintre colegii săi de la FCSB pentru GSP.ro.

Împrumutat de Reghecampf la Chiajna până la finalul sezonului care abia s-a încheiat, Popescu e apărat de colegii săi, care-l atacă pe Reghecampf.

"I s-au dat puține șanse să joace la Steaua. El era fundaș stânga, dar Reghecampf juca acolo cu Aganovici. E clar că nu-l voia, dar putea să-i spună", a adăugat aceeași sursă.

9 meciuri
a jucat Dan Popescu la Chiajna în sezonul trecut din Liga 1

"E dispus să rezilieze cu steaua"

Jucătorul impresariat de Anamaria Prodan nu duce lipsă de oferte și surse din cadrul clubului spun că Popescu e dispus să rezilieze contractul cu FCSB: "A avut discuții cu diferite echipe, dar nu poate face nimic pentru că mai are contract cu Steaua. El e dispus să rezilieze contractul pentru că nu vrea să stea la echipa a doua doar pentru salariu.

A avut discuții cu mai multe echipe, dar dacă nu-și cunoaște situația nu are ce face. Impresarul lui îi tot spune să aștepte, dar deja a trecut mult timp și nu i-a transmis nimic. Băiatul vrea să joace, nu-l interesează altceva".

5 partide
în toate competițiile a jucat Dan Popescu pentru FCSB

bursa transferurilor FCSB

Antrenor: Nicolae Dică (nou)
Veniri: J. Morais, Budescu, Teixeira (Astra), Larie (CFR Cluj), Niga (Foresta Suceava), Szecui (SCM Pitești), D. Popescu, Cojocaru, Enceanu, Ștefănescu, Chitoșca, Onțel (împrumuturi expirate), Andrei Vlad (CSU Craiova)
Plecări: Tamaș (Hapoel Haifa), Muniru (contract reziliat), Moke (contract expirat), Vâlceanu (Astra), Boldrin (Kayserispor), Hamroun (definitiv Al Sadd), Poiană (Luceafărul Oradea), Tudorie (împrumut FC Voluntari)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
1416436808663541
Amedeo Nazzari  •  10 Iulie 2017, 15:47

Comentariul tău...Bai *** *** care ai scris articolul, Aganovici a jucat fundas dreapta nu stanga , *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  10 Iulie 2017, 15:19

Emoții, emoții... Când am deschis laptopul m-am gândit instant la babele din Pipera rămase fără pământuri. :)) Ce să vezi, s-a săturat Popescu de școală! :))

bakunin
bakunin  •  10 Iulie 2017, 15:04
Postat de randoomoierul pe 10 Iulie 2017, 14:43

ioane iar te-ai trezit cu galbeaza si pamant de flori in cap ????? nu este prea devreme in america pt asa ceva ??? ...eu cred ca tu esti obsedat de pamant .....cred ca ai cateva pogoane de pamant de flori in raccaciuni

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează