FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI

EXCLUSIV Răsturnare de situație în cazul lui Grozavu! Anunț făcut în această dimineață de șefii clubului, după ședința de aseară: "Este adevărat"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 martie 2017 08:56

FC Botoșani are din nou antrenor principal. După aproape două săptămâni de discuții cu șefii clubului, Leo Grozavu a acceptat să revină pe banca moldovenilor!

Antrenorul demisionase la două zile de la incidentul cu mijlocașul Cătălin Golofca, pe care l-a agresat în timpul meciului pierdut de echipa sa la Giurgiu, cu Astra, scor 0-3. 

Tehnicianul revine azi la antrenamentele botoșănenilor, iar la partida de duminică cu Gaz Metan va sta pe bancă. Alin Bejan şi Alin Bordeanu au condus formația etapa trecută, când Botoșani a pierdut pe teren propriu cu ACS Poli. 

"Este foarte adevărat. Leo are toată susținerea Consiliului de Administrație, dar și a jucătorilor. El a obținut performanțe la acest club la care colaborăm de 10 ani. 

Nu s-a pus problema unor negocieri, a fost o simplă discuție, iar Leo își va continua contractul pe care îl avea. Nu s-a discutat absolut nimic despre bani. 

Ne bucurăm că va continua alături de noi. Ați văzut că pe noi ne-a costat 3 puncte absența lui de la meciul cu ACS Poli. Cel mai important acum e că s-au liniștit lucrurile și ne gândim la meciul cu Gaz Metan", a mai zis Șfaițer pentru GSP.RO. 

CE SE VA ÎNTÂMPLA CU GOLOFCA?

Cătălin Golofca anunța în urmă cu o săptămână că este gata să plece de la echipă dacă Leo Grozavu nu va fi demis. 

Cornel Șfaițer, președintele clubului botoșănean, liniștește apele și îl anunță pe mijlocaș că nu va avea absolut nici o problemă în viitor:

"Cătălin trebuie să se lupte pentru un loc de titular așa cum a făcut-o și până acum. La cum îl știu eu pe Leo, nu cred că se pune problema ca Golofca să nu joace dacă va merita. 

El a mai fost titular la noi, apoi și-a pierdut locul, dar poate reveni oricând fără nici o problemă", a mai adăugat Șfaițer pentru GSP.RO. 

FRF, plângere la Comisia de Disciplină împotriva lui Grozavu 

Federația Română de Fotbal a făcut plângere împotriva lui Leo Grozavu și cere suspendarea tehnicianului. 

Oficialii botoșănenilor nu se gândesc la o posibilă suspendare în acest moment.

"Din ce știm încă nu s-a trimis nimic, dar oricum nu luăm în calcul o suspendare.

Repet, Leo are toată susținerea noastră și asta este cel mai important în acest moment", a mai zis Șfaițer pentru GSP.RO. 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  17 Martie 2017, 19:51

dar mai avem liga? nu cred

jalabert
jalabert  •  17 Martie 2017, 18:22
Postat de glont pe 17 Martie 2017, 10:12

Eu l-as scoate din viata sportiva pe acest nemernic.

vad ca i-ai pus gand rau lui golofca.

116530435479785
Anca Toma  •  17 Martie 2017, 16:12

Uitati-va la poza!Oare-i din film?!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează