FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Război deschis între FCSB și Denis Alibec! Clubul cere o sumă uriașă și a făcut raport la Comisia de Disciplină! Fotbalistul se apără cu avocații

Articol de - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 14:21

Războiul dintre Denis Alibec și FCSB s-a mutat la comisii. Exclus din lot și lăsat să se antreneze separat, atacantul are acum noi probleme cu clubul de care încă aparține. 

FCSB îi cere, prin Comisia de Disciplină, lui Denis Alibec 67.000 de euro, ceea ce ar reprezenta cea mai mare amendă pe care a primit-o vreodată un fotbalist din Liga 1. 

Adică în jur de 25% din contractul jucătorului pentru un an de zile. FCSB a înaintat la Comisia de Disciplină o listă cu mai multe acte de indisciplină, nu doar din acest an, ci și din 2017. Atacantul și-a angajat deja un avocat care să-l apere în acest caz. 

Surse din cadrul Comisiei de Disciplină susțin că FCSB îi reproșează lui Alibec inclusiv faptul că ar avea în acest moment 101 kilograme și că ar fi lipsit de la anumite antrenamente din această vară.

Pe lângă acestea, în plângere sunt trecute mai multe acte de indisciplină din 2017, injurii și chiar incidentul de la Voluntari, când a spart ușa vestiarului cu piciorul. Toate sunt contestate de Denis, iar în momentul în care i-au fost prezentate a refuzat vehement să semneze documentele. 

Probleme și cu primele!

Nu e prima dată când între conducerea FCSB-ului și Denis Alibec sunt neînțelegeri. Atacantul a fost foarte deranjat când din prima de 30.000 de euro pentru calificarea în grupele Europa League a mai încasat doar 15.000. 

Culmea e că dubla cu Viktoria Plzen a reprezentat poate cel mai bun moment al lui Denis Alibec din sezonul trecut, având evoluții foarte bune în ambele meciuri din preliminariile Champions League. 

Citește și:  FOTO Niciodată nu a fost în forma asta! » Alibec e slim fit pentru transferul carierei! Imaginea EXCLUSIV GSP care spune tot

240.000 €este salariul anual pe care Denis Alibec îl are la FCSB 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
sexilian
sexilian  •  25 Iulie 2018, 22:13

fiti corecti,nici un FORBALIST nu are minte peste clasa a sasea,zice unul RON.......asta a zis-o dupa un litigiu cu FISCUL,nivelul meu e de clasa a sasea,sa cred ca ai nostrii ESTE peste,hagi nici de a treia nu arata,zic de nume ca tata fiu fac TREI..........

patraulea2015
patraulea2015  •  25 Iulie 2018, 20:23
Postat de nnapocarepublic pe 25 Iulie 2018, 17:54

Ai vrut la FC5B..n-ai deschis ochii acum deschide punga ..ti-au terminat p3nalii cariera ca si la multi altii

Du-te la GARLA!!!

negru2707
negru2707  •  25 Iulie 2018, 20:01

inca un fotbalist cu IQ pe minus, el crede ca asa se castiga banii ca fotbalist....fotbal pauza, fite..100 de kg....si mai vrea si banii toti...ratat notoriu scrie pe el.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează