FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

EXCLUSIV Reacția lui Dani Coman vizavi de contractele înjumătățite de la Astra: „Eu cu jucătorii am decis, de comun acord!”

Dani Coman
Dani Coman

Articol de - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 22:05

GSP.RO a prezentat scrisoarea pe care clubul Astra Giurgiu a înaintat-o jucătorilor vizavi de înjumătățirea salariilor în perioada ianuarie - septembrie 2020, cu amendamentul ca primele două remunerații să fie achitate imediat. 

Președintele grupării, Dani Coman, a ținut să lămurească un detaliu important, vizavi de acest document, și-a declarat Gazetei Sporturilor că el, ca șef al executivului, după convorbiri cu jucătorii, ar fi ajuns la această concluzie.

"Toate discuțiile care sunt la contracte, sunt făcute de mine cu jucătorii. N-a discutat nimeni cu ei, doar eu am vorbit cu ei! Asta ca să lămurim, fiindcă au apărut informații eronate. De fiecare dată am găsit variante, alături cu fotbaliștii, încât să fie bine tuturor. Vom găsi și de data asta, sunt sigur. 

Eu sunt singurul care a vorbit despre situația contractelor pe durata acestei stări de urgență. Propunerea a fost făcută dintre jucători. De comun acord cu ei, am ajuns la concluzia asta. Nu domnul Niculae a vorbit sau a făcut propuneri, ca să lămurim. Alte echipe și-au băgat jucătorii în șomaj tehnic, nu s-a făcut atâta de mult tamtam. Astra a fost și este unul dintre puține cluburi din România care discută cu jucătorii, am convenit de comun acord că așa e cel mai bine acum. Așa vom face și mai departe, mereu, alături cu jucătorii", a declarat fostul internațional pentru GSP.RO.

ASTRA // EXCLUSIV Dovada că Ioan Niculae le-a solicitat abuziv jucătorilor să-și reducă salariile » Scrisoarea primită de fotbaliști: „Salut, băieți! Altă soluție mai bună eu nu am găsit!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
10217545276166953
Flueras Dorin  •  12 Aprilie 2020, 11:09

la ce *** de jucători avem in romania nici salariu minim pe economie nu-l merita. De oamenii care si-au pierdut locul de munca nu va doare atât.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  12 Aprilie 2020, 08:32

Cata falsitate la acest personaj alunecos.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează