FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 0-3

EXCLUSIV Reacția lui Marc după ce a fost acuzat de blat Cum se apără portarul lui CFR: "Ei vor să facă doar vâlvă"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 07 mai 2017 00:32

Traian Marc, portarul lui CFR Cluj, a fost acuzat de blat de Helmuth Duckadam, președintele de imagine al lui FCSB, în meciul pierdut de ardeleni pe teren propriu în fața lui Dinamo, scor 0-3.

Goalkeeperul lui CFR Cluj a oferit o reacție în exclusivitate pentru GSP.ro referitor la acest subiect.

"Nu vreau să mă scuz sau să mă scot fiindcă eu știu că am fost întotdeuana corect, dar eu am avut în fiecare moment mâna pe minge la acea fază. Am fost faultat. Postura mea e ingrată în acest moment pentru că orice aș spune nu mă crede nimeni. Cu fiecare frază cu care aș încerca să mă apăr aș fi lovit cu altă piatră, dar vreau să spun că e prima înfrângere pe care o am împotriva lui Dinamo de când am plecat de acolo.

Cred că am vreo 4 meciuri în care am învins. Întâmplător sau nu am fost considerat jucătorul ultimei finale a Cupei României în care am apărat penalty-ul decisiv al lui Rotariu și mi-am adus modesta mea contribuție la câștigarea trofeului de către echipa la care sunt mândru să joc CFR Cluj în detrimentul lui Dinamo.

Respect prea mult vârsta, performanțele pentru a răspunde la fel de deplasat anumitor persoane care mă acuză doar de dragul de a face vâlvă. N-aș vrea să fie nimeni în sufletul și în locul meu acum fiindcă mi-aș fi dorit enorm să câștig în această seară", a declarat Marc pentru GSP.ro.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
marius.bxl
marius.bxl  •  07 Mai 2017, 09:54

Deja ăștia de la steaua sunt frustrați rău. Ba ca jocurile sunt făcute pentru viitorul ba ca pentru Dinamo. Pai bai jiji sau duckadamcu reghe steaua nu joaca nimic.chiar dacă jiji face schimbări sau face echipa. NU JOACA NIMIC ECHIPA PENTRU CA NU AU ANTRENOR

919506084801375
Sandulescu Lucian  •  07 Mai 2017, 08:53
Postat de Robert Szi pe 07 Mai 2017, 07:53

filip nu a mai vrut sa joace mingea.. s-a lovit portarul de el si a scapato.. e o greseala intradevar.. dar tocmai fcsbistii se plang? Nita ce a facut la viitorul-fcsb 3-1 ?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andy_2008
andy_2008  •  07 Mai 2017, 08:44

PSD e la conducere,Dinamo e pe val iar,primesc penalty dp penalty.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează