FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Reacție dură după plecarea lui Dănciulescu de la Dinamo: ”Negoiță n-are camere de hotel câte goluri a dat el!”

Katsikas e unul dintre dinamoviștii care l-au dezamăgit pe Vaișcovici Foto: Cristi Preda
Katsikas e unul dintre dinamoviștii care l-au dezamăgit pe Vaișcovici Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2018 09:00

Fostul atacant dinamovist Claudiu Vaișcovici, 55 de ani, îi ia apărarea lui Dănciulescu, după ce finanțatorul alb-roșiilor i-a interzis lui Ionel să mai stea în anturajul "câinilor".

- Domnule Vaișcovici, Gazeta a scris despre faptul că Ionuț Negoiță i-a interzis lui Ionel Dănciulescu să mai vină lângă echipă, după ce acesta și-a dat demisia, pentru că pune presiune. Cum comentați?
- (râde) Dănciulescu pune presiune pe ce? Pe rezultatele negative? Toate manifestările jucătorilor pentru Danciu sunt de apreciere. S-a ajuns ca niște venetici în alte sportului să dea interzis unor foști mari jucători! Negoiță ăsta n-are camere la hotel câte goluri a marcat Danciu.

"Dacă nu poate, să vândă!"

- Ce credeți că va urma?
- Probabil c-o să dea interzis tuturor gloriilor clubului. Să meargă la stadion doar Negoiță cu familia și cu acoliții lui care numai "de bine" îl sfătuiesc. Domnule, era bine pentru echipă să fim ținuți aproape noi, foștii jucători, mai veneam cu câte o idee. Eram 10-15 oameni care au făcut performanță pentru Dinamo și poate 12-13 idei erau proaste, dar două sigur erau bune. O să zică acum că pe bănișorii lui face ce vrea. Bine, nu prea mulți bănișori, că Negoiță nu investește. A plătit niște datorii la stat și atât. Unii spun că trebuie să-l apreciem pentru asta. Să fim serioși!

- Păi, chiar a plătit datoriile.
- Nu a făcut-o pentru Dinamo și pentru fani. S-a aruncat pur și simplu cu capul în față, fără să facă un audit înainte, și a văzut ce "găuri" sunt abia după ce a luat clubul.

- Parcursul echipei din acest sezon cum vi se pare?
- Foarte modest. Lotul e slab, cu jucători luați de la mâna a doua. Ok, am înțeles că cei din conducere au zis că atât se poate, însă noi, suporterii și foștii jucători, nu vrem doar atât. Vrem ca Dinamo să fie sus, cât mai sus posibil. Dacă nu poate, să vândă! A, stai, că nu vrea. Deh, e patron la Dinamo.

"FC Stâna Becali"

- Revenind la jocul echipei...
- N-au jucat nimic. Am luat și noi un punct mai răsărit în deplasare de la "FC Stâna Becali". Atât. E un haos total cauzat de valoarea slabă a lotului, dar și de politica de transferuri. Vin și pleacă jucători cu mult după finalul perioadei de pregătire. Ca să construiești ceva trebuie să te gândești de pe acum pe cine aduci în iarnă, de valoare. Apoi, în vară mai aduci 2-3 jucători, scapi de cei slabi și îți faci o trupă pe care o păstrezi. Așa se construiește o echipă. Nu vedeți că noi în fiecare etapă am jucat cu garnituri diferite? Și nu 1-2 jucători schimbați, ci 7-8 modificări de la meci la meci.

- Deci a greșit și Florin Bratu.
- Bratu a greșit de la început, când a zis că are un lot bun, pe care se bazează. Guardiola are echipa pe care o are și tot spune că mai are nevoie de jucători. Bratu nu, el era mulțumit. Plus că a mai insistat cu Katsikas și alții foarte slabi.

- Totuși, în play-out Florin a avut victorii pe linie.
- Play-out-ul l-a păcălit! Nivelul de acolo e mult mai modest, au jucat fără presiune, cu formații deja retrogradate. Bine, nu Bratu a dus echipa în play-out. Anul trecut s-a pierdut totul la 2-0 cu FCSB, când a fost schimbat Nistor. Cu alea 2 puncte eram în play-off, dar noi am luat două goluri pe final.

"Plutonul celor multe"

- Transferul lui Grozav cum vi se pare?
- Dacă nu mai are câțiva ca el în jur, degeaba a venit. Mahlangu era foarte bun, însă l-au dat. Depunea efort mare și acoperea tot terenul, permițându-i lui Nistor să fie ofensiv. Acum, Dan trebuie să fie atent și la faza defensivă, apare mai puțin la finalizare. Mă rog, sunt multe probleme. Să le rezolve cei care sunt plătiți, antrenorii, conducătorii, patronul.

- În încheiere...
- În încheiere asta este: îndurăm și anul ăsta! Sunt resemnat. Dinamo a ajuns în plutonul celor multe, nu mai e demult printre cele care-s favorite meci de meci.

"Linia de fund e dezastru! Ne trebuie și un mijlocaș defensiv de valoare"
Claudiu Vaișcovici

"Niculescu a riscat enorm că a venit acum la Dinamo și nu merită să pățească vreo rușine să intre în play-out. Dar la ce lot are acum, șansele sunt mari"
Claudiu Vaișcovici

57
de goluri în 68 de meciuri a marcat Vaișcovici pentru Dinamo în Liga 1

2
trofee a câștigat Vaișcovici cu Dinamo: Cupa și Campionatul României în sezonul 1989/1990

Vezi și: Ionel Dănciulescu are o nouă funcție! Unde a acceptat să lucreze după demisia de la Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
gicab
gicab  •  05 Octombrie 2018, 11:54
Postat de sabaton pe 05 Octombrie 2018, 11:24

Eu ii dau un singur sfat lui Negoita ..unu si bun ...si garantez ca Dinamo o sa-si revina ....Vinde bah echipa !!!

Cui... concret...

sabaton
sabaton  •  05 Octombrie 2018, 11:24
Postat de gicab pe 05 Octombrie 2018, 10:50

Vaiscovici poate ca e bine intentionat dar nu e suficient sa critici periodic activitatea lui negoita apoi ceri sa fii angajat ca poate din 15 sfaturi 2 sunt bune... pai 3 sfaturi bune din 15 garantez ca le dau și eu fără a fi specialist...și fără sa fiu plătit pt asta

Eu ii dau un singur sfat lui Negoita ..unu si bun ...si garantez ca Dinamo o sa-si revina ....Vinde bah echipa !!!

gicab
gicab  •  05 Octombrie 2018, 10:50

Vaiscovici poate ca e bine intentionat dar nu e suficient sa critici periodic activitatea lui negoita apoi ceri sa fii angajat ca poate din 15 sfaturi 2 sunt bune... pai 3 sfaturi bune din 15 garantez ca le dau și eu fără a fi specialist...și fără sa fiu plătit pt asta

Vezi toate comentariile (4)
Comentează