FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Reacție neașteptată a lui Thiess în plin scandal cu Mister: "I-am dat următorul SMS lui Dinu"

Articol de - Publicat joi, 29 martie 2018 21:29

Adrian Thiess, cel care intermediază vânzarea clubului Dinamo unui grup de investitori din Golf, a dat înapoi în războiul cu Cornel Dinu, deși dinamovistul a continuat să-l denigreze și astăzi.

"I-am dat un mesaj pe mobil lui Cornel Dinu în urmă cu o jumătate de oră.

Îi cer scuze dacă l-am jignit cu ceva. Eu personal am reacționat la niște vorbe urâte pe care mi le-a adresat. Sunt conștient de faptul că e o valoare și un brand important pentru acest club. Am capacitatea de a-mi cere scuze dacă am depășit nivelul de pamflet. Chiar mă simt prost față de opinia publică în ceea ce privește vorbele pe care le-am folosit față de domnul Dinu.

Recunosc că am un temperament latin care ne caracterizează pe noi românii. Îi transmit lui Cornel Dinu că sunt român, nu evreu sau de altă etnie. Indiferent de orice, putea să aibă și el o altă atitudinea în ceea ce mă privește, mai ales că-l cunoaște pe tatăl meu. Făcând abstracție de toate aceste lucruri, indiferent de orice, indiferent de vârsta lui Cornel Dinu, trebuia să țin cont de faptul că e un exponent extrem de important al acestui club.

Îi cer scuze public pentru ce am spus. Nu cred că există un fotbalist la nivel planetar cu calitățile oratorice ale lui Cornel Dinu. E indubitabil pentru mine că el își dorește ce-i mai bine pentru acest club, având în vedere că e una din emblemele clubului Dinamo și, cu toate că poate mă repet, îi cer scuze în tot ceea ce privește declarațiile publice pe care le-am avut până acum", a declarat Thiess pentru GSP.ro.

Thiess a încheiat prin a-i cere lui Cornel Dinu să-și unească forțele pentru binele clubului Dinamo: "Așa că Mister sper, având în vedere capacitatea ta extraordinară analitică, să putem ajunge în punctul de a trece peste partea de dezbatere publică, pamflet, etc, și să pornim de la zero pentru că până la urmă avem un interes comun. Chiar dacă ai declarat că interesul meu e unul pur financiar, trebuie să iei în considerare că acest lucru e plus valoare pentru interesul clubului Dinamo".

Totuși, Dinu nu-l iartă pe Thiess: "Nu trebuie să-mi ceară mie scuze. Să îi ceară scuze poporului român pentru că l-a jignit pe Eminescu. Odata ce-a făcut acest lucru pentru mine nu există".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
520143398153430
Pavel Radu  •  30 Martie 2018, 10:02

Nea Cornele, pentru binele echipei noastre de suflet ,te rog sa treci peste "treaba " cu Eminescu si dati-va mana ,pentru Dinamo ! Altfel cred ca se infaptuieste prezicerea "clarvazatorului " de la Balcesti si vom avea soarta Rapidului .

adyqip
adyqip  •  30 Martie 2018, 09:55
Postat de andrei1337 pe 30 Martie 2018, 09:40

Bai, Piss, poți să îl aduci tu și pe Al-Khelaifi la DINAMO, dacă jignesti legendele și oamenii care au făcut ceva pentru Dinamo, noi boicotam tot și va luam și clubul, *** Noi nu suntem nici fcsb-ist, nici cs-uisti, nici cetățenii ilfoveni. Nu ne interesează banii. Avem alte valori. Nu îl dăm pe Mister pentru nicio sumă, ***!

care "noi" ? nu mai pune toti dinamovistii la un loc cu ideile tale ...

tatuca75
tatuca75  •  30 Martie 2018, 09:47
Postat de valeri_gazaev100 pe 30 Martie 2018, 08:00

Nu e o reactie neasteptata. Scandalul nu-i face bine lui thiess in perspectiva tranzactiei, el trebuie sa se prezinte in fata acelui grup de investitii ca un om serios si credibil. Din pacate pentru el, e greu sa bage sub pres acea replica suburbana. A cazut in capcana

Poate ca domnul Dinu nu vrea ca Dinamo sa se vanda.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează