FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO 0-1

EXCLUSIV Rednic a adus bani de acasă ca să-și premieze jucătorii! » Cât a împărțit în vestiar la Voluntari, după prima victorie din noul mandat

foto: Cristi Preda
foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 06 noiembrie 2018 15:20

Prima victorie reușită de Dinamo în această toamnă, 1-0 cu FC Voluntari, a adus pentru jucători și un bonus financiar, dar nu venit din partea conducerii, ci chiar de la propriul antrenor!

Rednic a premiat echipa cu 20.000 de euro din banii lui! Banii au fost împărțiți în mod egal de toți jucătorii din lot, indiferent dacă aceștia au fost titulari sau n-au prins echipa.

”Puriul” a mai dat în jur de 3000 de euro și celor din staff-ul său, începând cu secundul și terminând cu magazinerul.

Unicul gol al partidei cu FC Voluntari a fost marcat de Diogo Salomao, în prelungirile partidei dintr-o lovitură de pedeapsă.

”Rednic, noul investitor de la Dinamo dacă face CAR” :)

Dănuț Lupu a glumit astăzi pe seama variantei avansate de Gazeta Sporturilor, care a scris că Rednic ar putea prelua acțiuni la club de la anul.

"Nu știu dacă are ce să vândă domnul Negoiță sau dacă poate să vândă. Ceea ce știu e că nu-l mai interesează deloc la ora actuală. Nu se mai bagă, i-a lăsat mână liberă lui Rednic să facă ce vrea el.

Eu cred că noul investitor nu va fi grec, va fi Rednic. Dacă face un CAR (n.r.:  împrumut prin casa de ajutor reciproc), are bani de Dinamo", a spus Dănuț Lupu, amuzat, la TV Digi Sport.

Clasament Liga 1

 clasament

Citește și: NOTE GSP I-a salvat Popa! » Doi dinamoviști și arbitrul, corijenți la Voluntari, la prima victorie din noul mandat al lui Rednic

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  07 Noiembrie 2018, 11:34

Victoria cu Voluntari, asa chinuita cum a fost, trebuie sa fie doar un prim pas spre obiectivul lui Dinamo, si nu un motiv de petrecere. E o victorie mica, importanta, e adevarat, dar ea trebuie urmata de altele. Prima ocazie: duminica, impotriva lui FCSB, care nici ea nu e intr-o forma prea grozava. Un egal nu ne-ar ajuta prea mult in situatia in care suntem noi. Cat despre gestul lui Rednic-e laudabil, dar el a mai facut de-astea si in trecut. Bine ca are de unde sa dea.

st.il.
st.il.  •  06 Noiembrie 2018, 19:17
Postat de Marian Radu pe 06 Noiembrie 2018, 19:00

Si ....arbitrului, cit i-a dat ?????

I-a dat de un tuns !...:))))))

cpt.ahab
cpt.ahab  •  06 Noiembrie 2018, 19:01
Postat de rocky2 pe 06 Noiembrie 2018, 17:51

Ce vorbesti capitane? Nu aseara ziceai ca vrei sa-ti arunci mobila pe fereastra, ipocritule?

Dacă nu pricepi, nu te băga în discuție, deșteptule! Făceam aluzie la modul în care prăpădiții de jucători de la Dinamo au celebrat o victorie dintr-un meci jucat în deplasare în play-out: aruncând pe fereastră întreg mobilierul din cameră( cel puțin așa pretindea gsp-ul). Acum era altă victorie în deplasare, ca vai de ea, prilej de petrecere. Ai priceput?

Vezi toate comentariile (44)
Comentează