FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Rednic, criză de nervi! A dat afară un fotbalist din antrenament, apoi și-a certat secunzii: "Bă, voi de ce nu mă opriți?"

Articol de - Publicat vineri, 18 martie 2016 00:00

Rednic l-a dat afară din antrenament pe fundaşul central, Andrei Marc, dar după un minut l-a întors din drum

Relaţiile dintre Mircea Rednic şi fundaşul central al lui Dinamo, Andrei Marc, 22 de ani, sunt tot mai tensionate. În primă fază, tehnicianul "câinilor" i-a schimbat statutul lui Andrei din titular incontestabil în rezervă de lux, după aceea a început să îl critice public pe jucător, iar ultimul eveniment s-a întâmplat la antrenamentul de acum două seri, când "Puriul" l-a umilit pe Andrei în faţa echipei.

"De ce nu mă opriţi?"

Conform surselor Gazetei, Marc a lovit o minge după ce tehnicianul de 53 de ani a fluierat pauza. Gestul fotbalistului l-a enervat groaznic pe Rednic, care a ţipat la jucător: "Dă-i drumul imediat la vestiare să te calmezi că văd că eşti nervos, loveşti mingile! Tu eşti de multă vreme cam nervos, poate te potoleşti".

Nu vrea să semneze cu Luana

După aproximativ un minut, când Marc aproape ajunsese la vestiare, Rednic l-a chemat înapoi pe elevul său: "Vino înapoi! Nu pe tine am nervi de fapt, nu te dezechipa". Antrenorul s-a adresat şi secunzilor săi, spre stupefacţia jucătorilor: "Bă, voi de ce nu mă opriţi, mă, dacă mă vedeţi nervos aşa?! Nu trebuia să mă iau de Marc".

Aceleaşi surse susţin că relaţia dintre Andrei Marc şi Mircea Rednic este una rece pentru că fundaşul este foarte apropiat de grupul de jucători reprezentaţi de Giovani Becali. Deşi Andrei nu are niciun impresar în acest moment, acesta a refuzat varianta de a semna cu fiica-impresară a lui Rednic, Luana.

2 goluriîn 22 de meciuri a marcat Marc în acest sezon de Liga 1

5,75este media notelor GSP ale lui Marc, a doua cea mai mare dintre fundaşii lui Dinamo, după Mevlja, cu 5,88

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
adriann_
adriann_  •  18 Martie 2016, 23:11
Postat de ultras_tei. pe 18 Martie 2016, 19:17

***. Te anunt ca Luana are 2 facultati terminate si un master luat cu nota 9. Plus ca a practicat si un sport profesionist pe nume TENIS. Cand vreodata se va mandri si palmierul din camera lui RegheChacha de studiile astea ??

Dna Prodan se mandreste cu scoala vietii, stie 'Ciorba' toate detaliile, tariful samd.

bianconerri
bianconerri  •  18 Martie 2016, 22:33
Postat de Pompiliu Bota pe 18 Martie 2016, 13:42

Asa e Mitrea, pe voi dinamovistii nu va putem combina; de-aia va batem non stop de 5 ani! Dar cand Hagi v-a dat 5 nu a fost blat ?

Băi, nea, ai greșit articolul. ,,Pompili,, sunt pe altă uliță.

jim_raynor
jim_raynor  •  18 Martie 2016, 20:21
Postat de John Milne pe 18 Martie 2016, 19:09

Rednic are acelasi caracter murdar precum sumudica .

ia uite cine vorbeste de caracter... *** site-ului! ba prostovane ,ascunda-te sub fusta virginicai! :))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează