FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Scandal uriaş la Steaua! » Tensiuni după meciul cu Viitorul! Jucătorii au refuzat cererea lui Costel Gâlcă

Articol de GSP - Publicat luni, 01 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 01 septembrie 2014 15:29

Steaua a cîştigat cu 1-0 meciul cu Viitorul din deplasare şi a rămas la egalitate de puncte cu Astra în fruntea clasamentului înainte de pauza cauzată de meciul României cu Grecia.

Totuşi, la finalul confruntării a avut loc un moment tensionat între jucători şi antrenorul echipei. Gazeta Sporturilor de astăzi a anunţat în exclusivitate discuţia care a avut loc în vestiar după victorie, iar tot dialogul poate fi găsit şi pe platforma Gazeta Digitală.

Sursele GSP au dezvăluit că jucătorii au refuzat ordinul lui Costel Gâlcă de la finalul întîlnirii. Sîmbătă seară, tehnicianul a anunţat programul: "Mîine dimineaţă la refacere şi luni la prînz la antrenament".

Totuşi, jucătorii au refuzat să se prezinte, mai ales că următorul meci va fi peste două săptămîni. "Nu am avut zi liberă de nu ştiu cînd, am stat în cantonamente. Măcar acum cînd nu avem meci să avem liber. Venim la stadion luni seară".

Conform surselor GSP, Gâlcă a acceptat, dar imediat a cerut o întîlnire cu şefii Stelei. Pe platforma Gazeta Digitală puteţi găsi şi alte detalii despre discuţia care a avut loc şi ce a dorit Gâlcă de la Argăseală şi Gigi Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (98)
gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  02 Septembrie 2014, 09:52

Autoritatile romane au confiscat la vama Giurgiu un pachet suspect cu destinatia Bulgaria ! Surse din cadrul Autoritatii Vamale au dezvaluit ca pachetul confiscat continea un tort facut din marmelada, Jilava Style, pe care scria : " Draga Moti, sa iti dea Autostivuitorul multa sanatate pentru eliminarea Stelei !! " si era semnat Celula 31, G4, Cristian Borcea.

tbonee
tbonee  •  02 Septembrie 2014, 08:42

gazeta spartilor ziar de cancan si tabloid odios, scandal e in creierele voastre de gaini oparite, aveti headline roz, sunteti niste homal ai autentici

adrian008
adrian008  •  02 Septembrie 2014, 08:14
Postat de khal_37 pe 01 Septembrie 2014, 21:58

se bucura in prostia lui nevinovata, că un jucator terminat, fost 9inamovist, a pus umarul la eliminarea unei echipe romanesti din playoff-ul UCL. Ce altceva sa te astepti de la ei...si sa nu-ti pui poza cum am eu la avatar...si sa nu le iei familiile in paula la cata aroganta, prostie si nesimtire au in ei falimentarii.

la aroganta nu va intrece nimeni.ati avut 2 ani buni si deja va credeti buricul pamantului.ati uitat cei 7 ani in care numai jinduiati la titlu cu tot cu valize?pai fiti si voi mai temperati si atunci si ceilalti sunt mai temperati.dar voi nu.pe toti ii luati la misto si va asteptati la respect.de parca aveti vreun merit in jocul stelei.sa va dau o veste.nu aveti nici un merit.sunteti fix paula pt club.o vaca de muls care plateste bilete.hai pa

Vezi toate comentariile (98)
Comentează