FOTBAL  »  Superliga  »  MUTARE

EXCLUSIV Schimbare de ultim moment la Dinamo » Negoiță trece peste dorința fanilor: "Nu mă interesează"

Articol de - Publicat joi, 20 septembrie 2018 09:02

Negoiță a fost avertizat că o posibilă numire a lui Alexa ar crea mari probleme cu ultrașii, dar afaceristul nu consideră acest aspect o problemă.

Suporterii nu agreează posibila schimbare a lui Florin Bratu cu Dan Alexa. "Chirurgul" a intrat de-a lungul timpului în mai multe clinciuri cu ultrașii, iar aceștia nu au uitat.

Finanțatorul dinamovist a fost anunțat de către colaboratorii săi că Dan este în conflict deschis cu PCH-ul, dar Ionuț Negoiță nu pare afectat de asta. "Nu mă interesează ce zic fanii. Pentru ce le-am dat acțiuni și i-am băgat cu noi în club? Sunt în aceeași barcă cu noi. Nu ei stabilesc antrenorii la Dinamo", ar fi spus Negoiță, conform surselor Gazetei.

Mașinile vopsite

Primele contre dintre Alexa și fani datează din 2006, când ultrașii, nemulțumiți de jocul echipei, le-au vopsit mașinile lui Bărcăuan, Vlad Munteanu și Claudiu Niculescu. Mesajele de pe mașina lui Clau-gol erau dedicate lui Alexa, suporterii confundând mașina. "Chirurgul" nu a uitat acel moment niciodată.

Anii au trecut, Dan a ajuns antrenorul celor de la Poli Timișoara și la meciul direct cu Dinamo a răspuns înjurăturilor din tribune pe același ton, fapt ce i-a făcut pe suporteri să turbeze.

Un alt minus este că antrenorul a jucat și a pregătit-o pe Rapid, o rivală tradițională a "câinilor". Totuși, se pare că toate aceste aspecte nu îl interesează pe omul care decide, Ionuț Negoiță. 

9-8 este golaverajul Dunării Călărași, echipă antrenată de Alexa. Cu Bratu la timonă, Dinamo are golaveraj negativ, 12-16

2 goluriîn 60 de meciuri a marcat Alexa în Liga 1, pentru Dinamo

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (24)
dogred10
dogred10  •  20 Septembrie 2018, 15:30

O tampenie, nu din cauza aia nu-l vor suporterii, ci pentru ca e marioneta familie reghekampf si fix de aia aveam nevoie :))))))

ucluj2011
ucluj2011  •  20 Septembrie 2018, 15:21
Postat de kwd2018 pe 20 Septembrie 2018, 14:00

A vazut toata lumea, chiar la tv, ca pch e masa de manevra a psd-ului, aplaudaci platiti, la mitingurile si lansarile de candidaturi psd. Nu era nevoie de incercarea ta de a va arata falsa superioritate. Face rapidul pe voi la fani, oricand, la orice ora. Zi noapte, weekend si sarbatori legale. Sezi!

Hai las-o jos că măcăne!!! Ce spui tu nici de glumă nu este bună!!!

mosvasile
mosvasile  •  20 Septembrie 2018, 14:07

@kwd2018 Atunci cum iti explici "faptele de vitejie"ale pch la mitingul "diasporei"!Dupa mintea ta,psd isi duce "masa de manevra"sa atace institutiile statului si sa zbiere "jos guvernul"?Complicat!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează