FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Se ocupă direct de reorganizarea societății lui Badea și declară: "Să cheme DNA, NATO şi ONU, dar să se facă stadionul!"

Șerban Nicolae Foto: Facebook
Șerban Nicolae Foto: Facebook

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2017 20:02

GSP.ro l-a contactat pe Şerban Nicolae pentru a comenta situaţia modernizării stadionului din Ştefan cel Mare, după ce Ministrul de Interne, Carmen Dan, a sesizat DNA în legătură cu asocierea dintre CS Dinamo şi ACS FC Dinamo, societate controlată de Nicolae Badea.

Senatorul Şerban Nicolae se ocupă, prin firma sa de insolvenţă, de procesul de reorganizare al societăţii deţinute de Badea.

- Domnule senator, vă este frică de faptul că ministrul Carmen Dan a trimis rezultatul controlului în ceea ce priveşte asocierea CS Dinamo - ACS FC Donamo a fost trimis la DNA?
- Nu avem de ce să ne fie frică. Societatea mea de insolvenţă se ocupă de ACS FC Dinamo de un an de zile şi în tot acest timp nu am sesizat niciun aspect de natură penală. Cât despre sesizarea DNA, pot să sesizeze şi MAI, NATO, ONU şi pe cine mai doresc ei, dar să facă bine şi să transfere de urgenţă stadionul către CNI pentru a se construi noua arenă.

- Nu este prea târziu?
- E adevărat că s-a întârziat foarte mult, dar încă se poate face modernizarea, mai ales că nici la celelalte stadioane nu s-a început. Cert este că trecerea timpului este un mare duşman.

- Se impută faptul că ACS FC Dinamo nu are nicio activitate legată de fotbalul.
- ACS FC Dinamo este acţionar minoritar la Dinamo 1948, patronat de Ionuţ Negoiţă. Cum nu are legătură cu fotbalul dacă Negoiţă are echipa de fotbal în Liga 1? Problema mare este alta însă!

- Anume?
- Ieri s-a omologat stadionul din Ştefan cel Mare pentru sezonul 2017/2018. Acest lucru arată clar că CS Dinamo şi implicit Ministerul de Interne nu au avut de gând nicio secundă să modernizeze arena din Ştefan cel Mare ci doar să rezilieze asocierea cu societatea lui Nicolae Badea.

- Cei din Minister ridică o problemă legată de sarcini care ar putea să apară după modernizare. Mai pe româneşte, Nicolae Badea să aibă control asupra anumitor spaţii comerciale care s-ar construi.
- În nota de fundamentare a unui proiect de hotărâre de guvern din 2011, când situaţia juridică era aceeaşi, Ministerul de Interne şi CS Dinamo scriau negru pe alb că imobilele din contractul de asociere, inclusiv stadionul, nu sunt grevate de sarcini, nu fac obiectul unor litigii şi nu sunt revendicate. Asta susţinea Ministerul de Interne în 2011, iar acum susţin fix inversl. Mie îmi este clar că prin omologarea obţinută ieri de la Ligă, nu au niciun gând să dea stadionul pentru modernizare. Asta nu este însă cel mai deranjat.

- Dar ce este?
- Faptul că reprezentanţii Ministerului de Interne nu răspund nici acum unor întrebări simple puse de suporteri: de ce nu se face stadionul nou pe Velodrom şi dacă se va construi sau nu o pistă de atletism. Eu sunt sigur că în realitate se doreşte doar ruperea înţelegerii cu Nicolae Badea şi nicidecum construirea unui stadion nou.

- Ultima întrebare: Ce părere aveţi despre comentariile lui Carmen Dan la adresa lui Cornel Dinu?
- O reacţie total deplasată. Aceste discuţii pot exista între doi oameni, dar un ministru nu treuie să trateze astfel de subiecte în numele unei instituţii.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
fangigi
fangigi  •  16 Iunie 2017, 23:58
Postat de ungurul_vesel pe 16 Iunie 2017, 21:18

Faceti un stadion nou pentru Badea, trebuie si omul sa traiasca din ceva.

Saracul, de abia isi duce batranetile!;)

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  16 Iunie 2017, 22:51

Cei cu PSD in ADN il saluta pe dl. Serban si promit o coregrafie corespunzatoare. Numai sa iasa cu stadion nou-nout. Dar sa fie fara pista, neaparat. Mai ramane de facut echipa, dar asta nu-i asa important...

1745flo
1745flo  •  16 Iunie 2017, 21:39
Postat de bakunin pe 16 Iunie 2017, 21:31

Esti mai prost decat el daca poti rade la o astfel de gluma :)

Valahu el insusi este o gluma, asa ca nu e nevoie de prea mult ca sa poti rade!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează