FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

EXCLUSIV Se pregătește ceva! Anunț enigmatic despre meciul FCSB - CFR: "Veţi avea o mare surpriză!"

Ultimul CFR - FCSB 1-1, din martie, a fost făcut praf de arbitrul numărul 1 al României. Haţegan a fost notat cu 4 de Gazetă Foto: sportpictures.eu
Ultimul CFR - FCSB 1-1, din martie, a fost făcut praf de arbitrul numărul 1 al României. Haţegan a fost notat cu 4 de Gazetă Foto: sportpictures.eu

Articol de - Publicat joi, 26 aprilie 2018 09:00

CCA a făcut ieri, pentru GSP, un anunţ clar, "nu vor fi arbitri străini", dar şi unul enigmatic în legătură cu numele arbitrului care va oficia la derby-ul de duminică.

Gazeta Sporturilor a solicitat ieri un punct de vedere din partea Comisiei Centrale a Arbitrilor în privinţa derby-ului FCSB - CFR. Evident, din perspectiva brigăzii de arbitri care va oficia la ceea ce se anunţă finala campionatului Ligii 1.

Explicaţiile oferite de conducerea CCA oferă o certitudine, dar şi un spectaculos semne de întrebare:

  1. VOR FI ADUŞI ARBITRI STRĂINI?
    Informaţiile oferite ieri din interiorul CCA indică faptul că nu se va apela la arbitri de afară. "Luni seară, LPF a trimis o adresă la FRF, nu la noi, la CCA, prin care solicita arbitri străini la FCSB - CFR. Cam târziu. FRF nu ne-a impus nimic, la noi nu a ajuns nici o hârtie, nimic. Deci, noi ne vedem de treabă în continuare", au explicat ieri cei din CCA. În aceste condiţii, derby-ul de pe Arena Naţională va avea parte de arbitri români!

    2. CINE VA ARBITRA DERBY-UL?
    CCA va face abia sâmbătă anunţul oficial în privinţa numelui celui care va oficia, însă şefii arbitrajului românesc au făcut ieri o afirmaţie care mărește şi mai tare suspansul în jurul identităţii "centralului": "Veţi avea o mare surpriză. Nu ştiu dacă va fi de pe lista sau din afara listei FIFA, dar o să aveţi o surpriză".

Feșnic, Petrescu sau Tudor?

În această caracterizare ar putea intra, dintre cei cu ecuson FIFA, Horaţiu Feşnic, care pe lângă faptul că e din Cluj, a mai şi jucat la CFR, în perioada junioratului (deși aseară, Gigi Becali a declarat că acesta ar fi depus cerere să nu arbitreze acest meci), dar şi Radu Petrescu, care a revenit în activitate în urmă cu două luni după o operaţie extrem de complicată pe creier, pentru extirparea unei tumori.

Din afara listei FIFA, surpriză ar fi nominalizarea lui Alexandru Tudor. E în ultimul an de arbitraj, e din Bucureşti şi mai e şi văzut ca un arbitru de casă al Stelei. Una dintre cele mai părtinitoare prestaţii pe care a avut-o vreodată s-a produs chiar la un meci FCSB - CFR 3-1, în primăvara lui 2008, când le-a refuzat clujenilor două penalty-uri!

"Eu zic să arbitreze cineva de la Steaua, din conducere. Cineva de acolo, cine doresc ei, nu contează. Oricum, nu mai primim niciun penalty, indiferent cât de clare sunt fazele"
Dan Petrescu, antrenor CFR

5 ani şi jumătateau trecut de la ultimul meci dintre cele două echipe arbitrat de o brigadă străină, în octombrie 2012. Italianul Mauro Bergonzi a oficiat la FCSB - CFR 1-0, pe Arena Naţională, în faţa a 36.000 de spectatori

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
1416436808663541
Amedeo Nazzari  •  26 Aprilie 2018, 21:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  26 Aprilie 2018, 16:16
Postat de cluj_cluj pe 26 Aprilie 2018, 15:03

Eu zic ca pentru meciul asta reintra bricheta... cu tudor si vram la margine.... sa aiba jiji crema atacantilor in teren :))))

Râzi singur de prostiile pe care le scrii?

cluj_cluj
cluj_cluj  •  26 Aprilie 2018, 15:03

Eu zic ca pentru meciul asta reintra bricheta... cu tudor si vram la margine.... sa aiba jiji crema atacantilor in teren :))))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează