FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Simon Zenke, emoționat la momentul de adio: „Voi rămâne mereu «câine roșu»” » FOTO Se antrenează și acum în tricoul lui Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 15:28

Simon Zenke este unul dintre cei ce au părăsit-o pe Dinamo în această vară, după ce nu i s-a reînnoit contractul.

Nigerianul de 30 de ani era apreciat de fani, dar și de către colegi prin firea lui jovială și prietenoasă. Mijlocașul care a marcat un gol în 22 de meciuri și-a luat „la revedere” de la români prin intermediul GSP.ro, el fiind acum în Franța, unde locuiește. Acesta se antrenează la sală chiar în echipamentul pe care l-a păstrat amintire de la formația roș-albilor.

„Sincer, mi-e dor de fanii dinamoviști și mi-ar fi plăcut tare mult să mai fi rămas la echipă. Fiindcă începusem să simt că Dinamo este acasă pentru mine, chiar dacă am trecut cu toții prin momente grele în primăvară. N-a ținut de mine ca să decid dacă voi continua sau nu în Ștefan cel Mare. A fost în afara controlului meu.

Suporterii ar trebui să se întoarcă lângă echipă și s-o iubească, pentru a o ajută să revină în elită. Chiar dacă am plecat, voi rămâne mereu un "câine roșu" și voi fi suporterul clubului oriunde mă va duce viața", a declarat africanul pentru GSP.ro.

zenke dinamo
Zenke se antrenează în Franța în tricoul lui Dinamo

Vezi și:

VIDEO Mircea Rednic a prins un jucător de la Dinamo în lift cu o femeie: „Era peste mine, ce era să fac?!” :D

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează