LIGA 1  ·  DINAMO

EXCLUSIV Simon Zenke, emoționat la momentul de adio: „Voi rămâne mereu «câine roșu»” » FOTO Se antrenează și acum în tricoul lui Dinamo

Articol de — Miercuri, 26 Iunie

Simon Zenke este unul dintre cei ce au părăsit-o pe Dinamo în această vară, după ce nu i s-a reînnoit contractul.

Nigerianul de 30 de ani era apreciat de fani, dar și de către colegi prin firea lui jovială și prietenoasă. Mijlocașul care a marcat un gol în 22 de meciuri și-a luat „la revedere” de la români prin intermediul GSP.ro, el fiind acum în Franța, unde locuiește. Acesta se antrenează la sală chiar în echipamentul pe care l-a păstrat amintire de la formația roș-albilor.

„Sincer, mi-e dor de fanii dinamoviști și mi-ar fi plăcut tare mult să mai fi rămas la echipă. Fiindcă începusem să simt că Dinamo este acasă pentru mine, chiar dacă am trecut cu toții prin momente grele în primăvară. N-a ținut de mine ca să decid dacă voi continua sau nu în Ștefan cel Mare. A fost în afara controlului meu.

Suporterii ar trebui să se întoarcă lângă echipă și s-o iubească, pentru a o ajută să revină în elită. Chiar dacă am plecat, voi rămâne mereu un "câine roșu" și voi fi suporterul clubului oriunde mă va duce viața", a declarat africanul pentru GSP.ro.

zenke dinamo
Zenke se antrenează în Franța în tricoul lui Dinamo

Vezi și:

VIDEO Mircea Rednic a prins un jucător de la Dinamo în lift cu o femeie: „Era peste mine, ce era să fac?!” :DFost campion cu Dinamo și cu Rapid, muncește pe un șantier din Londra. În România a divorțat și a pierdut toți banii

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis

BRD Bucharest Open

Digi 2
20:00 Fotbal, Europa League

Craiova - Sabail

Digi 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Europa League

Milsami Orhei - FCSB

Protv
Program TV complet

Liga 1