FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

EXCLUSIV Șoc la FCSB! Vrea să plece după meciul cu Dinamo » Becali este de acord

Articol de GSP - Publicat joi, 30 martie 2017 11:36

Gazeta Sporturilor a anunţat în ediţia de ieri că Reghecampf a plecat în mare secret în Qatar, în urmă cu aproape două săptămâni, pentru a negocia preluarea unei echipe din prima ligă de acolo.

Totuși, antrenorul pare tentat să nu aștepte până la finalul sezonului pentru a pleca de la echipa roș-albastră. Din informaţiile GSP.RO, Reghecampf ia în calcul să renunţe la FCSB după meciul cu Dinamo, indiferent de rezultat. Chiar şi dacă va câştiga!

Inclusiv Becali se așteaptă la asta și este dispus să se despartă de antrenorul Stelei.

Din ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor şi de pe platforma Gazeta Digitală puteţi afla toate detaliile despre despărțirea lui Reghe de FCSB și reacțiile lui Becali.

Alte subiecte exclusiv print:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (39)
ray51
ray51  •  31 Martie 2017, 09:49

Cui i-o lasa pe Ana? Da' pe MM? Pacat, acum cand putea sa antreneze o noua echipa: FC FCSB. Acum cand BG are de gand sa 'devalizeze' toate echipele din Liga I.

499700600237659
Criss Criss  •  31 Martie 2017, 07:35

Va pleca cu coada între picioare. Prea se credea Mourinho fotbalului românesc.Antrenor de duzină

danut1971
danut1971  •  31 Martie 2017, 00:47

drum bun si cle batuta! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează