FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Exclusiv » Steaua trebuie să plătească 800.000 de euro către FCM Bacău! Becali: "Fac plîngere penală! E corupţie la TAS!"

Articol de - Publicat miercuri, 18 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 iulie 2012 21:53

UPDATE Gigi Becali a comentat la Contraatac, pe GSP TV decizia TAS, potrivit căreia Steaua trebuie să plătească 800.000 de euro către FCM Bacău:

"O să facem un proces în civil, pentru că deja sînt convins că au fost aranjamente la TAS cu judecătorii. E o firmă de la Timişoara, care are aranjamente acolo. O să pun problema asta şi la Parlamentul European, e corupţie mare acolo. O să fac plîngere penală împotriva celor de la TAS. Pe Sechelariu Marian Iancu l-a învăţat cum să procedeze. Mie mi-a zis Cristi Borcea că la TAS sînt mari nenorociri".

------------------

FCM Bacău a cîştigat procesul cu Steaua şi clubul din Ghencea trebuie să plătească o sumă considerabilă clubului moldovean

TAS a judecat cazul şi a decis ca Steaua să plătească suma de 800.000 de euro către FCM Bacău. Se adaugă 40.000 de euro penalităţi pentru întîrzieri.

Clubul FCM Bacău a cerut la TAS să primească 1 milion de euro din partea Stelei, pentru că roş-albaştrii l-au lăsat pe Eugen Baciu să plece liber de contract, deşi clubul din Ghencea era obligat să plătească modovenilor o clauză financiară.

În momentul în care l-au achiziţionat din Moldova, în vara lui 2004, cei din Ghencea au acceptat o clauză prin care se obligau să achite Bacăului 400.000 de euro dacă îl transferă în străinătate şi 800.000 de euro dacă Baciu rupe contractul sau se desparte de roş-albaştri din orice alt motiv. Steaua l-a lăsat să plece în 2011 fără a achita vreo sumă către FCM Bacău.

200 de mii de dolari a plătit Steaua pentru Baciu în momentul în care l-a transferat de la FCM Bacău

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
redsef2005
redsef2005  •  19 Iulie 2012, 08:29
Postat de bianchi pe 18 Iulie 2012, 21:06

Daca Gigi face plangere penala in justitie normala,Steaua risca sa fie dezafiliata ca Universitatea Craiova.

Dezafilierea Craiovei nu a avut nici o treabă cu plângerea penală (care nu a existat la data excluderii!), a fost o răzbunare prostească a lui Sandu şi o escrocherie pusă la cale împreună cu fraţii impresari ca să împrăştie jucătorii Craiovei gratis pe la alte cluburi, ca să îşi poată ei umfla comisioanele la semnătură, nimic altceva! Din câte spunea ieri, inconştientul ăsta de Becali nu are de gând să plătească, aşa că o să bage Steaua în rahat până în gât!!! Nu cred că mă bănuieşte nimeni că sunt stelist (!), dar nu vreau să văd un club românesc depunctat aiurea şi chiar exclus din Europa numai pentru că un tembel are o ambiţie prostească "să arate cine e el!"...

kily
kily  •  19 Iulie 2012, 00:22

asa se'ntampla cand nu ai carte... a semnat ca primaru'

tigruzzu
tigruzzu  •  18 Iulie 2012, 23:50
Postat de steaua.libera pe 18 Iulie 2012, 21:00

te respect, dar cred ca banii intra direct in buzunarele lui seche.

Și nu numai ăștia, ci și milionul ălalalt... :-)

Vezi toate comentariile (51)
Comentează