FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Thiess dezminte că s-a referit la Nunweiller şi dă PRIMUL nume de străin care va veni la Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 31 martie 2018 15:35

Adrian Thiess, omul de afaceri care intermediază vânzarea lui Dinamo către un grup de investiții, a anunțat primul nume care va face parte din conducerea echipei.

"În conferinţa de presă de ieri nu m-am referit la Radu Nunweiller, ci la Paolo Urfer. Acesta era director sportiv la Neuchatel Xamax când acolo era antrenor secund Radu Nunweiller. Atât. Nu e normal să fiu făcut mincinos, mai ales că deocamdată sunt doar discuţii, iar eu nu m-am referit la Nunweiller.

Da, Urfer va fi una dintre persoanele implicate dacă tranzacţia va reuşi", a spus Thiess pentru GSP.RO.

topelement 1
Paolo Urfer

"Președintele clubului va fi român, 90% din conducere va fi formată din români. Există și un potențial președinte care este român. E tânăr și n-a condus niciun club. Dar are expertiză și are multă școală. Are legătură cu Dinamo. După 12 aprilie vom începe în forță negocierile. Spre finalul lunii mai ar trebui sa semneze actele" Adrian  Thiess la conferința de presă.

Citește și: EXCLUSIV El e salvarea lui Dinamo? Un controversat miliardar din Est poate fi investitorul din umbră al "câinilor"! Portretul omului de afaceri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
caminero
caminero  •  01 Aprilie 2018, 10:58
Postat de khal_37 pe 31 Martie 2018, 17:18

Cum se face mai Bundy ca voi, toti din familia aceasta sunteti toti superinteligenti, spuma societatii iar noi, ceilalti suntem niste ***..***. Unde erai ma saracule aseara cand erati umiliti de Juventus in derby-ul etapei din play-out...il citeai pe Tolstoy???

Băi globalistule, vezi că Tolstoi se scrie cu I în coadă.

mosvasile
mosvasile  •  01 Aprilie 2018, 08:42

Pai Neuchatel Xamax a ajuns prin ligile inferioare!Inseamna ca managerii aia au "experienta"-pardon "expertiza",cum se zice acum-in retrogradari si lichidari!Din astia sunteti?Pai d-astia avem si noi!

para.para
para.para  •  31 Martie 2018, 22:43

Pun pariu ca telenovela care e la Dinamo zilele astea este inventata si intretinuta de hartia pentru impachetat guvizi. Sustinatorii lui gigi in lipsa de rating au inceput sa bage dume si sa inventeze tot felul de preluari ale bietului Dinamo. Nu ar mira pe nimeni daca maine citim in hartia asta ca toti presedintii de cluburi din Europa se reunesc ca sa preia pe Dinamo. Vorba aceea, rating sa iasa, cu orice pret.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close