FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Transferul lui Teixeira la Dinamo, sabotat de Palici! Ce i-a spus fostul căpitan dinamovist » Bokila nu a mai venit pentru că oamenii lui Negoiță s-au zgârcit

Articol de - Publicat luni, 03 iulie 2017 12:04

Dinamo i-a avut în buzunar pe Filipe Teixeira și pe Jeremy Bokila. Primul a ajuns la FCSB, al doilea la CFR, deși cei doi au primit cele mai mari oferte financiare făcute vreodată de Ionuț Negoiță unor fotbaliști.

Gazeta a discutat cu mai mulți oameni din anturajele celor doi jucători și a aflat motivele pentru care aceștia nu au mai ajuns în Ștefan cel Mare.

Portughezul de 36 de ani a fost încântat de varianta Dinamo, cu toate că oferta salarială a fost cu 6.000 de euro pe lună mai mică decât cea a FCSB-ului, 20.000 de euro pe lună. Teixeira a mărturisit apropiaților că ar fi preferat liniștea de la Dinamo în detrimentul presiunii constante puse de Gigi Becali, dar după mai multe telefoane date, a ales FCSB.

Portughezul a vorbit cu mijlocașul dinamovist Antun Palici, care a refuzat prelungirea în această vară. Filipe l-a întrebat de ce nu continuă la Dinamo, iar acesta i-ar fi spus că a fost foarte dezamăgit de oferta financiară primită, dar și de condițiile de antrenament, recuperare și infrastructură.

Poate cel mai important lucru, Teixeira și-ar fi dorit foarte mult să lucreze din nou cu Cosmin Contra, dar situația incertă a lui "Guriță" pe banca lui Dinamo a fost un mare minus pentru mjlocaș.

L-au pierdut pe Bokila pentru 5.000 €

Atacantul congolez își dăduse acceptul pentru a veni la Dinamo, cu toate că oferta "câinilor" a fost inferioară celor de la Craiova și CFR.

Jeremy era încântat de faptul că va lucra din nou cu Cosmin Contra, cu care a mai colaborat la Petrolul. Totul s-a stricat în momentul în care oamenii lui Ionuț Negoiță au încercat să-l fenteze pe impresarul lui Bokila și să îi plătească un comision mai mic decât cel convenit inițial! Impresarul Aleksandar Bursac s-ar fi înțeles în primă fază pentru un comision de 15.000 de euro, dar după ce jucătorul a fost convins să vină în Ștefan cel Mare, oficialii lui Dinamo i-au transmis agentului că Ionuț Negoiță nu plătește comisioane mai mari de 10.000 de euro. Enervat de neseriozitatea roș-albilor, impresarul l-a redirecționat imediat pe Bokila spre Cluj.. Cu alte cuvinte, Dinamo l-a pierdut pe Bokila pentru doar 5.000 de euro!

CE-I OFEREA DINAMO LUI TEIXEIRA:

40.000 € primă de instalare;
14.000 € pe lună drept salariu;
50.000 € bonus de calificare în grupele Europa League;
10.000 € bonus de câștigare a Cupei României.

CE-I OFEREA DINAMO LUI BOKILA:

30.000 € primă de instalare;
10.000 € pe lună drept salariu;
50.000 € bonus de calificare în grupele EL;
10.000 € bonus de câștigare a Cupei României.

15.000 €câștigă lunar Bokila la CFR. Teixeira primește cu 5.000 € mai mult la FCSB

2jucători a transferat Dinamo în această vară. Pe mijlocașul Salomao și pe stoperul Katsikas

S-au zgârcit și cu Boldrin

În vara lui 2015, Dinamo a fost aproape să îl transfere pe mijlocașul Fernando Boldrin. Brazilianul cumpărat în această vară de Kayserispor, echipa lui Șumudică, de la FCSB, juca pe atunci la Chiajna și a cerut un salariu lunar de 5.000 €.

Oficialii "câinilor" i-au oferit cu 1.000 € mai puțin, adică exact salariul pe care Fernando îl avea la echipa din Ilfov. Într-un final, brazilianul a ajuns la Astra Giurgiu, sub comanda lui Șumudică, unde a câștigat titlul de campion și Supercupa României.

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (73)
bendyx066
bendyx066  •  03 Iulie 2017, 22:30

Niste *** jurnalistii gsp ,fiti obiectivi si nu scrieti rau doar de Dinamo!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1196706713778202
Adrian Ady  •  03 Iulie 2017, 20:19

Jucători slabi toți trei.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  03 Iulie 2017, 19:11
Postat de triple.core.hd pe 03 Iulie 2017, 14:30

Eu cred ca aceste informatii sunt scoase din burta. Nu vad un citat, o declaratie, un interviu, doar pretentia unor detalii fanteziste. Texeira prefera Dinamo chit ca oferta era simtitor mai mica decat a Stelei? De ce? Pentru linistea de la Dinamo + Contra! Really? Dar nu a mai venit pentru un motiv uluitor: alt fotbalist, Antun Palici - un croat despre care n-ai fi spus ca-i fratele portughezului Texeira - era nemultumit si voia sa plece! Sa inteleg ca Texeira nu accepta ca alti fotbalisti sa fie nemultumiti sau cum? Ma mir ca s-a dus la Steaua fara Palici... Cat despre situatia lui Conta, pai ori era liniste si Texeira ar fi preferat linistea de la Dinamo ori nu era liniste si situatia lui Contra era neclara? Make up your mind. Nici in cazul lui Bokila nu a contat oferta salariala - toti sunt multumiti cu linistea de la Dinamo se pare - dar i-au fost ranite principiile impresarului... Sure, sure.

intelege te rog ca gargara asta *** e facut pentru trolii aia spalati pe creier gen bakunin si iosif care nu numai ca o cred...dar se si hranesc spiritual din astfel de vrajeli.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (73)
Comentează