FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Umilința maximă: Ionuț Negoiță s-a împrumutat de la Nicolae Badea!

Articol de - Publicat luni, 28 octombrie 2019 14:18

Dinamo dă semne tot mai bune de revenire sportivă sub comanda lui Dusan Uhrin, dar situația financiară rămâne una disperată. Și umilitoare pentru finanțatorul Ionuț Negoiță!

Jucătorii nu și-au primit salariile, iar conform surselor GSP, pentru a achita remunerațiile în această săptămână, așa cum a promis, afaceristul de la RIN a luat un împrumut de la dușmanul său, Nicolae Badea. 

Cum a fost posibil așa ceva? Cel care a apelat la fostul patron al „câinilor” a fost președintele Bogdan Bălănescu.  

Oficialul ar fi reușit să-l sensibilizeze pe Badea apelând la sentimentele pe care acesta le are pentru Dinamo, echipă cu care ține încă de când era copil. Șeful de la Computerland își va primi banii înapoi în februarie, în momentul în care LPF va vira o nouă tranșă din drepturile TV. 

350.000 de euroa fost suma împrumutată de către Negoiță de la Rednic, în perioada în care „Puriul” antrena echipa

S-au rugat de LPF 

Săptămâna trecută s-a speculat că Negoiță ar fi achitat către stat 300.000 de euro, dar adevărul este altul! Dinamo a plătit celor de la ANAF 300.000 de lei, iar banii nu au provenit de la Negoiță, ci de la Ligă! Forul conducător avea o restanță către roș-albi din drepturile tv, iar dinamoviștii au insistat să fie livrați acei bani, situația financiară fiind dezastruoasă.

CONTEXT

Totul a început în anul 2013, când Ionuț Negoiță a cumpărat clubul de la Nicolae Badea în schimbul sumei de 2 milioane de euro.  

Cei doi s-au „luptat” de-a lungul timpului. După ce Tribunalul a hotărât să se pună poprire pe acțiunile lui Negoiță, în aprilie 2018, Badea a vrut să le scoată la licitație, în vederea recuperării prejudiciului.  

În cele din urmă, Negoiță i-a plătit datoria de 2 milioane de euro lui Badea, după ce l-a tot amânat timp de cinci ani.  Ulterior „războiul” a continuat, iar Nicolae Badea și-a înființat o nouă echipă ce activează în Liga 4 cu numele și emblema lui Dinamo.

VEZI ȘI:

CS Universitatea Craiova - Dinamo nu se joacă pe stadionul „Ion Oblemenco”! Anunțul oficial făcut de olteni

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
cornelconasu
cornelconasu  •  29 Octombrie 2019, 00:57

De undedracu știți voi astea ? De la Bălănescu, de la Badea ? Niște mincinoși !!

486296171535958
Nelu Stanciu  •  28 Octombrie 2019, 21:13

Alo, securistu conspirat, ficaţii mă dor de la 10 august, când mi-ai rupt şi-o coastă, numai că realitatea e că scorul general a rămas tot 7 la 3 pentru Viitorul care se află într-o altă ZONĂ a clasamentului, la un număr de puncte mult mai mare, decât poţi tu să numeri pe degete.

angel_of_death_
angel_of_death_  •  28 Octombrie 2019, 20:07

bahhhhhhhhhhh cel care este nr 1 la Dinamo este Badea !!!!!!!!!!!!! ESTE CEL MAI SMECHER CONDUCATOR DIN FOTBALUL ROMANESC !!!! Negoita este bagat la inaintare ...De ce credeti ca '' teleaga '' nu a facut puscarie ????

Vezi toate comentariile (24)
Comentează