FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Un fost stelist face o declarație-șoc: "Am trezit tot blocul când Dinamo a înscris în fața Stelei luni!"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 04 mai 2017 00:36

George Țucudean, 26 de ani, recunoaște că perioada petrecută în Ștefan cel Mare a fost cea mai bună din cariera sa și că s-a bucurat că tocmai "câinii" au ajutat Viitorul să ajungă iar pe primul loc.

"Dacă Dinamo ar avea o problemă, aș ajuta-o cu bani cu cea mai mare plăcere!", mai spune fostul jucător al celor două mari rivale din fotbalul românesc, într-un interviu exclusiv acordat GSP.

- George, dintre toate echipele pentru care ai jucat în România, care a fost cea care ți-a intrat la suflet?
- Cu UTA m-am născut, tata a jucat acolo, e și echipa orașului, deci este detașat pe primul loc. Totuși, fără nicio discuție, la Dinamo m-am simțit cel mai bine. Cea mai frumoasă perioadă din cariera de fotbalist am petrecut-o în Ștefan cel Mare.

- Regreți că te-ai dus la Steaua, deși ți-ai declarat dragostea față de Dinamo?
- Nu regret, pentru că și Dinamo putea, la acel moment, să mă ia și nu a făcut-o. Putea să mă ia chiar înainte să plec în Anglia, însă nu a vrut. Probabil, clauza de cumpărare era mult prea mare.Când a venit oferta de la Steaua, ce era să fi făcut? Steaua era la momentul ăla singurul club OK pentru mine, am ales strict profesional.

- Luni, la Derby, cu cine ai ținut?
- Când Dinamo a făcut 2-1, în prelungiri, am trezit tot blocul! Și proprii copii, și vecinii din bloc! Eu acum sunt la Viitorul și este normal să mă bucur pentru rezultatele care ne avantajează pe mine și echipa mea.

- Cine câștigă campionatul?
- Viitorul!

Interviul integral, în care Țucudean vorbește despre alegerile pe care le-a făcut în carieră, despre viața de familie și ce l-a făcut să meargă la Viitorul, îl puteți citi în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
fangigi
fangigi  •  05 Mai 2017, 00:36
Postat de Yuri Firsov pe 04 Mai 2017, 07:57

EU CREDEAM CA ACEST TUCUDEAN ESTE UN OM ""CU MULT CARACTER""DIN PACATE M-AM INSELAT AMARNIC!!!

Ce prostanac esti!:))))

sooos1ck
sooos1ck  •  04 Mai 2017, 13:17
Postat de cainelup pe 04 Mai 2017, 10:29

Deci, dupa mintea aia putina a voastra, Tucudean e, mai degraba, fost stelist, decat fost dinamovist. Dupa care o bagati p-asta :"fără nicio discuție, la Dinamo m-am simțit cel mai bine", ca sa va contraziceti singuri. Stiu ca ati incercat iar o subtilitate, dar prea nu va ies chestiile astea...

Pai daca Steaua e penultima echipa la care a jucat, normal ca e fost stelist!!!! Ba ma sunteti multi Einsteini pe aici?!

sooos1ck
sooos1ck  •  04 Mai 2017, 13:16
Postat de valiza.epo pe 04 Mai 2017, 10:51

Oare VREA Hagi sa castige titlul?! That's the question.

Mai ai frati?! tTat is the question!!! Intrebare de om cu probleme la cap: vrea Hagi 20 de milioane de Euro?!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează