FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Un jucător din lotul lui Bratu s-a accidentat și a plecat să se refacă în străinătate » Prima reacție a fotbalistului

FOTO: Facebook Sport- und Rehabilitationsmedizin Ulm +6   FOTO
FOTO: Facebook Sport- und Rehabilitationsmedizin Ulm

Articol de - Publicat marti, 26 iunie 2018 20:46

Dinamo nu a plecat încă în stagiul de pregătire din Polonia, dar tehnicianul Florin Bratu se confruntă deja cu primele probleme de lot. Tânărul fundaș central Marco Ehmann (17 ani) s-a accidentat la spate și a plecat în Germania pentru a se trata la o clinică privată. 

Accidentarea omului în care Bratu își spune mari speranțe nu e una gravă, acesta urmând să revină la antrenamentele echipei la finalul săptămânii. 

Contactat de GSP.ro, fundașul a vorbit despre stadiul accidentării sale și planurile pe care le are la Dinamo în noul sezon. 

"M-am accidentat la spate după un antrenament. Am plecat în Germania la doctorul meu, unde am început un program de recuperare. Nu e ceva grav. În mod normal, mă întorc la București sâmbătă și voi reveni la antrenamentele echipei duminică.

Dinamo e o nouă experiență pentru mine și sunt fericit să fac parte din această echipă pentru că antrenorul și toată lumea derulează o treabă foarte bună aici.

Am 17 ani și aștept să primesc documentele necesare de la UEFA în august, pe 3, când împlinesc 18 ani. Pentru mine, e foarte important să acumulez experiență în această perioadă. Sunt tânăr și am destul timp să joc, dar e foarte important să am un antrenor care crede în tine și în calitățile tale", a spus Ehmann pentru GSP.ro. 

 

Heute hatten wir Besuch vom FC DINAMO BUCURESTI bei uns in der Sportmedizin! Marco Ehmann ist Abwehrspieler bei Dynamo...

Publicată de Sport- und Rehabilitationsmedizin Ulm pe Marţi, 26 Iunie 2018

Marco Ehmann a semnat cu Dinamo încă din martie, dar nu a putut debuta pentru echipa din "Ștefan cel Mare" din cauza faptului că UEFA nu îi eliberase încă certificatul internațional de transfer. Acesta s-a antrenat însă alături de restul lotului, bifând în acest timp apariții în naționala U18 a României.

Ehmann, care are dublă cetățenie, română și germană, a jucat timp de 2 ani la echipa U17 a Borussiei Dortmund, unde a fost chiar căpitan. A ajuns apoi la juniorii lui Karlsruhe, unde a evoluat până în această primăvară.

Dinamoviștii se pregătesc zilele acestea la Săftica, formația antrenată de Florin Bratu urmând să plece pe 1 iulie în cantonament în Polonia, unde va sta până pe 12 iulie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
rocky2
rocky2  •  26 Iunie 2018, 21:54

Credeam ca doar romanii sunt ***, dar uite ca și nemții au oasele moi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează