FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

EXCLUSIV Un oficial al unei echipe din Liga 1 despre arbitrii români care s-au dat bulgari, turci sau sloveni în amicalele din Antalya! "Cum s-au deghizat? Dracu să-i ia!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 ianuarie 2017 11:47

Marin Condescu a vorbit astăzi în exclusivitate pentru GSP.RO despre partida amicală disputată de Pandurii în Antalya în fața
lui Kyralia Sovetov, încheiat 2-2, și asupra căreia planează suspiciuni că arbitrii români ar fi folosit alte identități pentru a truca rezultatul final al partidei.

"Nu știu ce să povestesc pentru că habar n-aveam de unde erau arbitrii, doar ce am citit și eu pe la voi, cum dracu de s-au deghizat?

Sunt surprins pentru că, dau exemplu doar ultimul amical, cel cu formația din Tadjikistan, unde federațiile de fotbal din cele doua țări au fost înștiințate de amical.

Neștiind despre toate chestiile ăstea, n-am dat importanță arbitrilor, nu știam absolut nimic despre ei.

Nu pot să zic că am vazut ceva în neregulă, a fost egal meciul, 2-2, și nici jucătorii nu și-au dat seama. Că or fi decis ei la un moment dat să dea un galben în nu știu ce minut, e posibil, dracu să ii ia! Dar eu n-am simțit, de ce să zic , dar dacă aș fi fost avertizat, m-aș fi uitat mai atent.

De obicei, în amicale te uiți să-ți iasă jocul, să n-ai parte de accidentări, poate că dacă aș fi fost din domeniu, aș fi putut să-mi dau seama dacă a greșit ceva care să influențeze jocul.

Văd că a fost și prin Cipru ceva, nici măcar nu m-am gândit vreodată că ar fi putut fi arbitrii români și aici și acolo, dar nici nu m-a interesat,  pentru că nu a fost treaba noastră", a declarat Marin Condescu, în exclusivitate pentru GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  27 Ianuarie 2017, 16:57

ce vrajala si la asta, nu stiu, n-am vazut, nu cunosc, nu exist, nu respir, abureala, meciurile amicale trebuiesc de urgenta interzise la toate casele de pariuri din toata lumea

cainelup
cainelup  •  27 Ianuarie 2017, 14:58

"jucătorii nu-și au dat seama" - alta manarie, din acelasi repertoriu : un *** deghizat in jurnalist, scrie articole.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bufnila
bufnila  •  27 Ianuarie 2017, 13:26

toate meciurile astea au avut peste 3 goluri si asta vorbeste de cartonase galbene. La fel facea pe prostul si blatistul de Iuliu Muresan de parca nu stim ca CFR s-a ocupat constant cu meciuri surpriza.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează