FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Unul dintre cei mai apreciați străini din Liga 1 e dorit în Rusia de un fost mare fotbalist! A fost pe lista a două echipe de play-off

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 mai 2018 13:30

Brazilianul Jo Santos (27 de ani) este unul dintre cei mai apreciați străini din Liga 1. Fotbalistul împrumutat de Sheriff Tiraspol la Poli Iași are mari șanse să părăsească România, deși a mai fost dorit de două echipe din țară.

Jucătorul a fost pe lista celor de la CFR Cluj și Universitatea Craiova în iarnă, însă după ce va reveni la Sheriff, formație de care aparține, va pleca în Rusia.

Atacantul brazilian ar putea merge la Rostov, echipă din prima ligă rusă. În acest moment se află pe locul 12, cu 34 de puncte.

"El este jucătorul lui Sheriff și din ce știm e dorit de Rostov. Știți că în iarnă a fost acel interes din partea CFR-ului și al Craiovei, dar nu cred că mai este de actualitate. Dacă se va face acest transfer nu știm să vă spunem", a zis Adrian Ambrosie, președintele celor de la Iași pentru GSP.RO. 

FK Rostov este antrenată de Valeri Karpin, fost jucător cu 72 de prezențe în naționala Rusiei. A evoluat, printre altele, la Spartak Moscova, Real Sociedad, Valencia și Celta Vigo. 

500.000 €este cota lui Jo Santos pe transfermarkt

5 goluri 
și trei pase decisive a adunat Jo Santos la Poli Iași în 25 de partide în toate competițiile 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
antalmihai
antalmihai  •  06 Mai 2018, 15:51

*** Nu mai stiti pe cine, si la cine sa propuneti sa scoateti bani! Ptiu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close