FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Unul dintre jucători i-a scos din sărite pe oficiali la reunirea lui Dinamo!

Articol de - Publicat joi, 09 iunie 2016 18:03

Lotul dinamoviștilor s-a reunit în această după-amiază în cantonamentul de la Săftica, iar vineri, de la ora 08:00, jucătorii alb-roșilor vor face vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă din București.

Ioan Andone și-a prezentat noul staff tehnic, chiar dacă tehnicianul dinamovist n-a fost prezent lângă echipă, el fiind expert Dolcesport în Franța. Astfel, staff-ul tehnic al echipei din "Ștefan cel Mare" e format din Iulian Mihăescu și Silviu Ion (antrenori secunzi), Cătălin Grigore (antrenor portari) și Paolo Potocnik (preparator fizic).

Printre jucătorii dinamoviști și-au făcut apariția și fotbaliștii împrumutați la alte echipe precum portarul Iustin Popescu sau mijlocașul Bogdan Gavrilă.

Mevlja, Puljici și Essombe au fost învoiți, în timp ce Gnohere a lipsit nemotivat. Atacantul francez riscă sancțiuni din partea clubului, mai ales că-i enervase pe oficialii clubului după declarațiile din interviul dat ieri în Franța pentru JDD.fr. (DETALII)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (49)
dinamo_fcd_in_adn
dinamo_fcd_in_adn  •  09 Iunie 2016, 23:03

dupa cum am spus mai devreme clonei tale de raie mai scapi dar de prostie niciodata...........

dinamo_fcd_in_adn
dinamo_fcd_in_adn  •  09 Iunie 2016, 23:00

moderatorule castreazate daca nu accepti ce nu-ti convine..........cand jicnesc fcsb-isti nu mai moderezi dar invers pui punctepuncte sa-mi bag *** in morti tai de ***.....................

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fcd_in_adn
dinamo_fcd_in_adn  •  09 Iunie 2016, 22:56
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ma sfrijitule va roade invidia aici e DINAMO nu *** s-au *** cum dracu vo mai spune....... voi nu aveti nimic din ce apartine csa-ului nici stadion nema palmares nema istorie deci niste frustrati abia infintati..............***.............

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează